Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν στη Μέρκελ

Με κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να υποδεχθούν τη Γερμανίδα Καγκελάριο εργατικά συνδικάτα και κόμματα, πραγματοποιώντας συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη «νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται».
Την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου για όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου και συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, στις 13:00 το μεσημέρι.  
«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία» σημειώνουν σε...
ανακοίνωσή τους.

Παράσταση διαμαρτυρίας στη γερμανική πρεσβεία θα πραγματοποιήσουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

Η παράσταση διαμαρτυρίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, γίνεται «για να διατρανώσουμε μπροστά στη Γερμανίδα καγκελάριο κ. Αγγ. Μέρκελ την αντίθεσή μας στη μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο»

Επίσης θα επιδοθεί στον Γερμανό πρέσβη ψήφισμα διαμαρτυρίας με το οποίο θα απαιτούνται οι γερμανικές αποζημιώσεις και η επιστροφή του κατοχικού δανείου, καθώς και η παράδοση στις ελληνικές αρχές της «Λίστας Χριστοφοράκου».

Πηγή:Voria
parapolitika 

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Καραμανλής υποδέχθηκε την Μέρκελ... (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: