Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Υπάρχει θέμα προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος τελείωσε.


Πιστέυει αραγε κανείς το αντίθετο;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη θέση του και δεν έχει καταλάβει ότι η ...«προσφορά του στον τόπο» ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της συντρίμμια! 
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο τελευταίος συνήθως που δεν έχει πιστέψει ότι η ιστορία και η πολιτική παίζουν σκληρά παιχνίδια, είναι οι πρωταγωνιστές.
Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναβρασμός και υπάρχει έντονη κινητικότητα...

Κορυφαία στελέχη εξαπολύουν πυρά, φανερά και κρυφά, εναντίον του Βενιζέλου που σέρνει το κόμμα στην καταστροφή με την πλήρη σύμπλευσή του με τον Σαμαρά.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε αδιέξοδο και το μέλλον του Ευάγγελου θεωρείται αβέβαιο.
Οι απόψεις και οι κινήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Θεόδωρου Πάγκαλου προκαλούν εκνευρισμός και αναταράξεις στην Ιπποκράτους, αν και προς το παρόν δεν προκρίνεται η άμεση σύγκρουση.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη στη ΝΕΤ, έθεσε εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας, εκτιμώντας ότι το προγραμματισμένο -για τον Φεβρουάριο- Συνέδριο δεν μπορεί να είναι η λύση.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μάλιστα προτρέπει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σε κινήσεις ματ κατά του Βενιζέλου και να πάνε όλοι με τον Σαμαρά:«όλοι μαζί με τον Σαμαρά, είναι η μόνη διέξοδος».
Η "πληρωμένη" απάντηση ήλθε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάρκο Μπόλαρη που μίλησε για τιμαριούχους χωρίς τιμάριο.
Όσο ο Βενιζέλος παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία, τόσο θα μεγαλώνουν τα προβλήματα και οι φωνές αμφισβήτησης στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με απρόβλεπτες συνέπειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: