Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Απαντήσεις ΤΩΡΑ, κ. Φωτόπουλε... Τα 31 εκ ευρώ είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά!



Τι έγιναν τα 31 εκ. ευρώ της ΓΕΝΟΠ;
Που φαγώθηκαν κ. Φωτόπουλε;

Επιμένει στην πρόταση για κατάληψη όλων των βασικών υπουργείων, όλων των οργανισμών, όλων των τραπεζών, όλων των εφοριών, του αεροδρομίου και των λιμανιών από την προσεχή Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος....
Αυτό πρότεινε στη  σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών που πραγματοποιήθηκε στη ΓΣΕΕ.
Η πρόταση της ΓΕΝΟΠ περιλαμβάνει επίσης...

48ωρες απεργίες μετά από λίγες ημέρες και καθημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ο κ. Φωτόπουλος άσκησε επίσης κριτική στη ΓΣΕΕ εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι η σημερινή σύσκεψη άργησε να γίνει.

Επειδή, όμως, ο κύριος Φωτόπουλος ξέρει να πουλάει φθηνό συνδικαλισμό, του θυμίζουμε τα παράκατω, από το πόρισμα Ρακιτζή, για τα οποία πειστικές απαντήσεις δεν έχει δώσει:

Tο Πόρισμα είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό, ως προς το μέγεθος της περιγραφόμενης σήψης και ενδεικτικό της διάβρωσης του συνδικαλισμού ως θεσμού.


H επαναστατικού τύπου φρασεολογία της ΓENOΠ, τα συνθήματα και οι κινητοποιήσεις υπέρ μιας «δημόσιας ΔEH στην υπηρεσία του Eλληνα καταναλωτή», καταπίπτουν υπό το βάρος των αποκαλύψεων για το τι συνέβαινε εκεί, θέτοντας για πρώτη φορά υπό αμφισβήτηση την ενότητα του συνδικάτου.

Πολυτελή ταξίδια χιλιάδων ευρώ, εντός και εκτός της χώρας, γεύματα σε ακριβά εστιατόρια, ακριβοπληρωμένες φιλοξενίες, δώρα, αρώματα και λουλούδια σε άγνωστους παραλήπτες, ασύλληπτα ποσά για εκτός έδρας και μετακινήσεις στελεχών, πάρκινγκ και καύσιμα, έως και τις αφίσες για τις κινητοποιήσεις που στρέφονταν εναντίον της πλήρωνε επί μία δεκαετία η ΔEH στη ΓENOΠ.

Tο συνολικό ποσό ανέρχεται σε 31.293.630 ευρώ και δόθηκε, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, στο πλαίσιο συλλογικών συμβάσεων εργασίας, που ήταν εις γνώσιν των εκάστοτε συναρμοδίων υπουργών.


Δεν ξεχνάμε κύριε Φωτόπουλε.... 
Μαζί με τους "Σμπώκους" βράζετε, στο ίδιο καζάνι...


 
http://planet-greece.blogspot.com 
poliyika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: