Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Χρυσαυγίτες θα επιδιώξουν να βάλουν χειροπέδες

Οι Χρυσαυγίτες θα επιδιώξουν να βάλουν χειροπέδες

Η απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να συλλαμβάνονται και βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα ήταν αυτονόητη.

Όχι και στην Ελλάδα,βέβαια όπου χρειάστηκε να γίνει μια σειρά απαράδεκτων επεισοδίων για να πει ο υπουργός αυτό που έπρεπε να είχε γίνει χωρίς καν να το πει!
Δυστυχώς νομίζουμε ότι είναι αργά! Η Χρυσή Αυγή …έχει πάρει το δρόμο της. Έχοντας αφυπνίσει όλες τις καλά κρυμμένες τόσες δεκαετίες ακροδεξιές μειοψηφίες κι έχοντας κατορθώσει - εξαιτίας της ανικανότητας και της φθοράς του πολιτικού συστήματος - να παραπλανήσει ένα σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων, επιζητά την ένταση... Και θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να παρουσιαστεί ως …κίνημα υπό διωγμό. Ως …λαϊκό κύμα που προσπαθούν να το…τιθασεύσουν τα “παραδοσιακά” και διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα.


Θα οδηγήσουν τα πράγματα στα άκρα. Θα επιδιώξουν να βάλει βουλευτής τους χειροπέδες. Θα προσπαθήσουν να αυτο-ηρωποιηθούν! Υπάρχει -δυστυχώς- “μαγιά” στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχει οργή που σε συνδυασμό με την άγνοια ,μπορεί να μετατρέψει το Νίκο Μιχαλολιάκο…σε Μπελογιάννη! Όλα τα ΄χουμε δει.


Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους. Οι Χρυσαυγίτες δεν εξαιρούνται . Χρειάζεται προσοχή ,γιατί πρόκειται για μια ομάδα που δεν κρύβει ότι δεν θα διστάσει να φθάσει στ΄ άκρα. Το Σύνταγμα και οι νόμοι δεν την εκφράζουν. Χρησιμοποιεί και τα δύο για τις επιδιώξεις της ,αλλά δεν τα σέβεται.


Η Χρυσή Αυγή θα ξεφουσκώσει και θα εξαφανιστεί μόνο αν τα υπόλοιπα κόμματα του πολιτικού μας σκηνικού σοβαρευτούνκαι πείσουν ότι έχουν σχέδιο και άποψη και επιτέλους ξεγυμνώσουν τον “λαϊκό σύνδεσμο” που από πολιτικά επιχειρήματα,θέσεις και προτάσεις …πάσχει.


Εντύπωση βέβαια προκαλεί ότι όλη αυτή τη περίοδο ανόδου της Χρυσής Αυγής κανείς -εκτός από δημοσιογράφους- δεν έχει θυμηθεί και δεν έχει αναδείξε το σκοτεινό παρελθόν της. Και κανείς δεν έχει αναδείξει τις ακραίες θέσεις που εκφράζει ακόμη και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της. Ορισμένα απ΄ όσα αναφέρονται είναι ανατριχιαστικά και καλό θα ήταν όσοι εμφανίζονται να έχουν πειστεί από τις …αγαθές προτάσεις της Χρυσής Αυγής να ρίξουν μια ματιά.  
onalert

Σχόλιο: Ναι σωστά.... αλλά τι έχει προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην πατρίδα, τα χρήματα που έφαγαν οι πολιτικοί, οι βουλευτές που εβγαλαν τις μίζες στην ελβετία, το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έφαγαν τα λεφτά του κόσμου, το σορτάρισμα των ομολόγων, η προδοσία από τον ΓΑΠ και το συνάφι του ή η δράση της χρησής αυγής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: