Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή ψάχνει το ρόλο του θύματος! Η ύπουλη και βίαιη τακτική της

“Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή”, λέει σε ανακοίνωσή της “λαϊκή οργάνωση”, προσπαθώντας όπως πάντα να ρίξει λάδι στη φωτιά. 
Αυτή τη φορά με την υπόθεση των επιθέσεων μελών της σε πάγκους παράνομων πωλητών σε πανηγύρια και λαϊκές.
Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον πρόβλημα. 

Ένα ακόμη πρόβλημα της πολύπαθης Ελλάδας. Και ενδέχεται να γίνει μεγάλο πρόβλημα αν δεν το χειριστούμε όλοι μας σωστά και ψύχραιμα.
Ο τρόπος δράσης της μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ύπουλος. Και γι΄ αυτό είναι επικίνδυνος.

Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει τη βία. Και προσπαθεί με μανία να προκαλέσει βίαιες αντιδράσεις εναντίον της για να παρουσιαστεί και ως θύμα! Στη...

Ραφήνα, λένε οι πληροφορίες παραλίγο να το πετύχει αλλά ευτυχώς επικράτησε ψυχραιμία. Αλλά αυτό επιδιώκει. Έναν εμφύλιο θέλουν.
Δεν έχουν άλλο περιθώριο επιβίωσης,γιατί πολιτικό λόγο ,άποψη και θέσεις δεν έχουν . Ή δεν έχουν κάτι διαφορετικό απ΄ όσα έχουμε ακούσει. Ευχολόγια, “ατάκες” και υποσχέσεις…θαυμάτων. “Θα διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες”, λένε,αλλά δεν μας λένε πως.

Κι όταν “στριμώχνονται” ,θυμούνται τους νόμους που παραβαίνουν και το Σύνταγμα για το οποίο ο σεβασμός τους είναι συζητήσιμος. Ο ίδιος ο επικεφαλής τους έχει πει ότι “δεν αισθανόμαστε άνετα στη Βουλή”. Στην οποία έκαναν τα πάντα για να μπουν μόνο και μόνο για να την “απωτελειώσουν”.

Η βία είναι καταδικαστέα απ΄ όλες τις πλευρές. Και προς Θεού κανείς δεν πρέπει να “τσιμπήσει” στο “δόλωμα” που έχει ρίξει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία. Υπάρχουν θεσμοί,όργανα και νόμοι που πρέπει να λειτουργήσουν για όποιον τους παραβαίνει.

Δεν πρέπει να αφήσουμε το δηλητήριο της βίας να “ποτίσει” την κοινωνία μας. Ειδικά αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες.  

Και βέβαια η βία της Χρυσής Αυγής ή όσων χρησιμοποιούν το όνομά της δεν είναι μόνο αυτή που γνωρίζουμε και βλέπουμε. 

Θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγαν οι αρχές πόσες καταγγελίες εργοδοτών έχουν στα χέρια τους για απειλές που δέχτηκαν επειδή απασχολούσαν στις δουλειές τους νόμιμους μετανάστες! Τους οποίους οι περισσότεροι απέλυσαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το θυμα ειναι ο ελληνικος λαος.
μεταξυ 2001-2011 μεσα σε 10 χρονια οι ελληνες μετρηθηκαν λιγοτεροι και 1.000.000..........εχει γινει γενοκτονια κατα των ελληνων.......
η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η ασπιδα στην επιθεση των εχθρων του ελληνισμου να διαλυσουν τον ελληνισμο.......

στα 58 μου εγινα χρυσαυγιτης
εγω ενας πρωην πλεον αριστερος
του κκε εσωτερικου