Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Όλο το ιστορικό της επίθεσης στην Αμερικανική πρεσβεία στη Βεγγάζη - 4 οι νεκροί VIDEO

Τελικά δεν είναι ένας αλλά 4 οι νεκροί αμερικάνοι από την επίθεση ενόπλων και την πυρπόληση της αμερικάνικης πρεσβείας στη Βεγγάζη της Λιβύης. 

Το σπουδαιότερο βέβαια είναι ότι μεταξύ των δολοφονηθέντων είναι και ο αμερικάνος Πρέσβης που στη φώτο τον βλέπετε να χαιρετάει τον ισλαμοφασίστα νέο Πρόεδρο της Λιβύης. 
Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ δεν έχουν αντιδράσει αλλά το πιθανότερο είναι να χώσουν στο Γκουαντάναμο αυτούς που γύρισαν το βίντεο και βοήθησαν να αποκαλυφθούν οι μάσκες των ισλαμοφασιστών.. 

Αυτό είναι το βίντεο που στοίχισε τη ζωή του αμερικάνου στη Λιβύη

Πέτρα του σκανδάλου, που στοίχισε τη ζωή ενός αμερικάνου στη Βεγγάζη, ήταν σκηνές, διάρκειας 14 λεπτών, από ταινία αμερικανικής παραγωγής που σατιρίζει τον Μωάμεθ και κυκλοφόρησαν στο YouTube. 

Σε αυτές, ο Μωάμεθ παρουσιάζεται ως απατεώνας, γυναικάς και παράφρων που, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει σεξ και να καλεί σε σφαγές. 




Βεγγάζη: Ενας αμερικανός νεκρός από έφοδο διαδηλωτών στο προξενείο-Αιτία μία ταινία που «προσβάλει» τον προφήτη Μωάμεθ

 

Ένας Αμερικανός διπλωματικός υπάλληλος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε σε «έφοδο» διαδηλωτών στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης, μετά από ταραχώδη διαδήλωση διαμαρτυρίας σε ταινία αμερικανικής παραγωγής που «προσέβαλε», κατά τους διαδηλωτές, τον προφήτη Μωάμεθ.
 
Επεισοδιακή διαδήλωση για τον ίδιο λόγο είχε γίνει και στο Κάιρο το βράδυ της Τρίτης, στην οποία οι διαδηλωτές εισέβαλαν στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αίγυπτο και αντικατέστησαν τη σημαία με πανό με θρησκευτικό «μήνυμα».

Τη νύχτα Τρίτης προς Τετάρτη, μεγάλο πλήθος διαδηλωτών περικύκλωσε το προξενείο στη Βεγγάζη πυροβολώντας με αυτόματα και ρίχνοντας χειροβομβίδες. Το πλήθος συγκρούστηκε με το (ολιγάριθμο) λιβυκό προσωπικό ασφαλείας και τελικά μπήκε στο κτίριο έβαλε φωτιά.


Ένας Αμερικανός πυροβολήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά του και δεύτερος τραυματίστηκε στο χέρι. Τα περιστατικά κράτησαν περίπου τρεις ώρες.


Πέτρα του σκανδάλου ήταν σκηνές, διάρκειας 14 λεπτών, από ταινία αμερικανικής παραγωγής που σατιρίζει τον Μωάμεθ και κυκλοφόρησαν στο YouTube. Σε αυτές, ο Μωάμεθ παρουσιάζεται ως απατεώνας, γυναικάς και παράφρων που, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει σεξ και να καλεί σε σφαγές.




http://dexiextrem.blogspot.gr
politika

Δεν υπάρχουν σχόλια: