Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Κύπρος: Ψάχνουν αεροπλάνο που μετέφερε πλάκες χρυσού!

Δεν έφταναν τα τόσα πλοία από πολλές χώρες που ψάχνουν ανοικτά της Κύπρου, άλλα για πετρέλαιο, άλλα για φυσικό αέριο, άλλα (το αμερικανικό «Ναυτίλος») για ουράνιο, εμφανίστηκαν τώρα και πλοία που ψάχνουν για ένα χαμένο μεταγωγικό αεροσκάφος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κυνήγι χαμένου θησαυρού κρύβεται πίσω από πρόσφατες αποστολές στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερευνητικές δραστηριότητες ορισμένων οργανισμών εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα, όταν διέρρευσαν πληροφορίες από τις ΗΠΑ ότι, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ένα μεταγωγικό αεροσκάφος φορτωμένο χρυσάφι, κατέπεσε κοντά στην Κύπρο...

Οι πλάκες χρυσού φορτώθηκαν στο μεταγωγικό αεροσκάφος από ευρωπαϊκή χώρα (χωρίς να προσδιορίζεται), η οποία απειλείτο με κατάληψη από τους Γερμανούς, με σκοπό να διασωθεί από τους κατακτητές. Το αεροπλάνο φέρεται να είχε προορισμό την Παλαιστίνη, αλλά για κάποιο λόγο δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και χάθηκαν τα ίχνη του κοντά στην Κύπρο.

Όταν πρόσφατα δόθηκε άδεια για έρευνα αεροπλάνου της Αιθιοπίας που κατέπεσε στη θάλασσα, εκτός από το συγκεκριμένο αεροπλάνο αναζητήθηκε και το αεροπλάνο που μετέφερε τον χρυσό. Ήδη πολλά πλοία βρίσκονται στην περιοχή και διεξάγουν έρευνες, χωρίς να έχουν, πέραν ορισμένων αδιασταύρωτων πληροφοριών ή φημών, κάποιες ενδείξεις για τον χαμένο χρυσό. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: