Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

"Ναι μεν...αλλά" από τον ΣΥΡΙΖΑ στις σχέσεις με το Ισραήλ...
Ένα νέο επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στις ήδη τεταμένες εσωτερικές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση με τον Σιμόν Πέρες. 
Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ισραηλινό πυροδότησε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς βουλευτές όπως ο Τάσος Κουράκης οι οποίοι είχαν μάθει αλλιώς δυσαρεστήθηκαν με την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με τον Πέρες.
Η ανακοίνωση του...
Κώστα Ήσυχου μέσω της "Αυγής" δίνει νέα διάσταση αφού όπως τονίζει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε με κατηγορηματικό τρόπο στον Ισραηλινό πρόεδρο τις ριζικές διαφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ισραηλινό τείχος και το τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ, ενώ επεσήμανε και την ανάγκη άμεσης επίλυσης του Μεσανατολικού με την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους...".
Εντύπωση όμως προκαλεί το μεγάλο αλλά του στελέχους το οποίο τονίζει οτι "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αντίθετος στην ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων με όλες τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του Ισραήλ".
Είναι αυτό που λέει ο λαός εδώ και πολλά χρόνια "ναι μεν...αλλά" αφού στην Κουμουνδούρου φαίνεται οτι ξέχασαν γρήγορα τις θέσεις τους για τους Παλαιστίνιους, τους εποίκους, το τείχος και την επίθεση στην ανθρωπιστική βοήθεια
Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται η τοποθέτηση Κουράκη ο οποίος σήμερα τάχθηκε με τη γραμμή Λαφαζάνη η οποία χθές ενόχλησε τον Αλέξη Τσίπρα...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: