Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ενοικιάζεται ο "σοφός" Γ. Α. Παπανδρέου!

Θέλεις να διαλέξεις έναν ομιλητή; Ενοικίασε τον Γιώργο Παπανδρέου!

Θέλεις να διαλέξεις έναν ομιλητή; Ενοικίασε τον

Στο δυναμικό της Harry Walker Agency ο πρ. πρωθυπουργός
Στη λίστα με τους καινούργιους ομιλητές του παρουσιάζει τον Γιώργο Παπανδρέου, το παγκόσμιου βεληνεκούς πρακτορείο αντιπροσώπευσης ομιλητών, Harry Walker Agency. To Harry Walker Agency αποτελεί ένα κορυφαίο, σε παγκόσμιο επίπεδο, γραφείο αντιπροσώπευσης διεθνούς φήμης ομιλητών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται...
παγκόσμιοι ηγέτες, νομπελίστες, επιχειρηματίες κοκ. Για περισσότερα από 65 έτη, καθώς ιδρύθηκε από το Harry Walker το 1946, το HWA διακηρύσσει ότι επιδιώκει να μεριμνά  τόσο για τον ομιλητή όσο και για το ακροατήριο, με σκοπό την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος. Με πληθώρα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, το HWA αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει διαδικασίες που έχουν να κάνουν από την επιλογή του ομιλητή έως και την πλήρη διοργάνωση ενός γεγονότος.

Πλέον λοιπόν, ο πρώην έλληνας πρωθυπουργός αντιπροσωπεύεται από το ίδιο γραφείο που διαθέτει ως ομιλητές τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, τον τραγουδιστή U2 και ακτιβιστή Bono κ.α.

Ανάμεσα σε άλλα που καταγράφονται για τον κ. Παπανδρέου στον ιστότοπο του πρακτορείου, παρατίθενται και τίτλοι θεματικών ενδιαφέροντος. Αυτές είναι οι ακόλουθες:


  • «Το μέλλον της Ευρώπης: Πως μία ενωμένη Ευρώπη μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον 21ο αιώνα»

  • «Ελλάδα: Στο μάτι του κυκλώνα – Η διεθνής κρίση και γιατί αποτελεί παγκόσμια επιτακτικότατα να αποτελέσει η Ελλάδα επιτυχημένο παράδειγμα»

  • «Το ευρωπαϊκό πείραμα μεταξύ καταστροφής και επιτυχίας: γιατί (και πως) πρέπει να ανασχεδιάσουμε την Ευρώπη»

  • «Αντιμετωπίζοντας το δημοκρατικό έλλειμμα: πολιτο-κεντρικές πολιτικές στην εποχή της λιτότητας»

  • «Η διπλωματία της κρίσης 2.0: Υπερβαίνοντας σύγχρονε προκλήσεις στη διαδικασία επίλυσης κρίσεων»

Με τη βοήθεια των συμβούλων του HWA, οποιοσδήποτε επιθυμεί να διοργανώσει ένα γεγονός που να συμπεριλαμβάνει ομιλία ενός εκ των αντιπροσωπευόμενων, όπως για παράδειγμα του έλληνα πρώην πρωθυπουργού, επιλέγει τον καλύτερα αντιστοιχούμενο εξ αυτών προς τη θεματική ενδιαφέροντός του.

Π.Σ.



Σχετικές φωτογραφίες:



papandreougeorge23.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: