Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Φωτόπουλος και ό, τι λάχει να ουμ...

Αν θα πρέπει να πουλήσουμε κάποια «κομμάτια» της ΔΕΗ, σε ποιους, με ποιο αντάλλαγμα και όρους για να μην πέσουμε όλοι στα χέρια κάποιων αδίστακτων επιχειρηματιών που μετά θα μας πουλάνε ενέργεια όσο θα γουστάρουν, είναι ένα μεγάλο θέμα.

Αλλά να βγαίνει τώρα ο μέγας αγωνιστής των δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΔΕΗ, με τα γνωστά χλιδάτα τουριστικά ταξίδια του στο εξωτερικό με λεφτά της ΔΕΗ, που σάλταρε στο ΣΥΡΙΖΑ όταν είδε ότι παραμένοντας στο ΠΑΣΟΚ όπου ανήκε χρόνια «δεν έχει πια ψωμί», ο γνωστός Φωτόπουλος, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και να μας απειλεί ότι αν πουληθεί κάτι από τη ΔΕΗ θα μας κόψει καλοκαιριάτικα το ρεύμα – αυτό ρε σύντροφοι δεν καταπίνεται με τίποτα.
Δημιούργημα κι αυτός (ο αγωνιστής Φωτόπουλος) του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», εκείνης της σκληρής συνδικαλιστικής νομεκλατούρας που ανεβοκατέβαζε υπουργούς και παράλληλα κονόμαγε χοντρά λεφτά από τον κυβερνητικό κορβανά...
(να θυμίσω τι γινόταν επί Ζαχόπουλου στο υπουργείο Πολιτισμού με τους διάφορους Κανελλόπουλους, όπου κάποιος συνδικαλισταράς βρέθηκε με μπάζα 9 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό;) μας το είπε χθες με απόλυτο κυνισμό: «Θα σας κόψω το ρεύμα μέσα στο καλοκαίρι, αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις».
Τι λε ρε μεγάλε; Τι λε ρε γίγαντα των συνδικαλιστικών αγώνων; Φωτόπουλος και ό, τι λάχει να ουμ...
Θα μας κλείσει λοιπόν το ρεύμα ο Φωτόπουλος κι ας πεθάνουν μερικοί ηλικιωμένοι, ασθενείς, καρδιοπαθείς μέσα στον καύσωνα των 40 βαθμών.
Έβγαλε τον φετφά του ο μέγας βεζίρης των συνδικαλιστικών αγώνων κι ας τον χαίρονται τώρα όποιοι τον δημιούργησαν και τον κανάκεψαν.
Ο τύπος έχει πιστέψει ότι η ΔΕΗ είναι δικιά του. 
Αλλά άδικο έχει όταν τον χαϊδεύανε χρόνια και χρόνια κάποιοι υπουργοί-κότες;

Κώστας Χαρδαβέλλας 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νταβατζιδουπαλληλε Χαρδαβελα δεν μας πειθεις
Το δημοσιο που δεν μπορει να ελεγξει τον φωτοπουλο θα μπορει αυριο να ελεγξει τον νταβατζη που θα την αγορασει για να μην κερδοσκοπει;;;;;;;;
Χιλιες φορες με το Φωτοπουλο και φτηνα τιμολογια παρα με τον καθε μπομπολονταβατζη και την αγρια κερδοσκοπια!
Κορακια της δημοσιογραφιας μυριστηκατε ψητο και πεσατε με τα μουτρα!