Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος έκανε κανό στην Ιπποκράτους - Εγκατέστησε και ειδικο μηχανισμό κωπηλασίας με νερό!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΑΟΥΝΕΣ... Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Ειδικό μηχανισμό κωπηλασίας που περιέχει νερό είχε εγκαταστήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους μαζί με τα υπόλοιπα 40 στο σύνολο hi- tech όργανα γυμναστικής αλλά και τις δύο σάουνες. 
Σαν ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο μοιάζει η Ιπποκράτους, την στιγμή που τρέχουν στο ΠΑΣΟΚ να βρουν που πήγαν τα 130 εκατομμύρια που χρωστάει το κόμμα... 

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μπήκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και κατέγραψε την σπατάλη του γυμναστηρίου...
Κατ' αρχάς τα γυμναστήρια είναι δύο. Το ένα είναι για τον γυμναστή(!) και το άλλο για τον πρόεδρο του κόμματος. Επίσης ο γυμναστής έχει και γραφείο με έναν υπολογιστή της Apple και ηχοσύστημα τελέυταίας τεχνολογίας για να δίνει το ρυθμό στον Γιώργο όταν έκανε ασκήσεις. Τα πάντα είναι ηλεκτρονικά και το μόνο που αρκεί για εκείνον που γυμνάζεται είναι να πατήσει ένα κουμπάκι.

Στο δεύτερο γυμναστήριο υπάρχουν οι σάουνες. Στον ίδιο χώρο θα βρει κανείς τρεις διαδρόμους με τηλεοράση και ένα κωπηλατικό με νερό! Στο συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής το οποίο είναι υπερσύγχρονο υπάρχει εγκατεστημένο ενα μπλε δοχείο νερού για να νομίζει ο... αθλητής ότι είναι στη θάλασσα!

Επίσης υπάρχει μία πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος, όπως για τους γλουτούς, για τα μπράτσα ακόμη και για τους καρπούς! Όπως σημειώνει το Θέμα πρόκειται για γυμναστήριο για Ολυμπικονίκες και υπενθυμίζει ότι την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ έχουν να πληρωθούν επτά και βάλε μήνες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: