Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μπακογιάννη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κωλομπάρεψε» - Παπαδημούλης: «Μας εμφανίζεται σεξουαλικά διεστραμμένους»

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 

λίγο πριν τη λήξη της προεκλογικής μάχης, με την ένταση να οδηγεί ακόμα και την Ντόρα Μπακογιάννη να χρησιμοποιεί μια... όχι και τόσο συνηθισμένη στον πολιτικό λόγο έκφραση για να χαρακτηρίσει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του Μνημονίου!
Συγκεκριμένα μιλώντας χτες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, η επικεφαλής του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατιας είπε απευθυνόμενη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη:
«Θα καταγγείλετε το Μνημόνιο ναι ή όχι; Αυτά τα οποία είπε ο κύριος Τσίπρας μπροστά στο λαό του στην Ομόνοια για καταγγελία του Μνημονίου, θα ισχύσουν ναι ή όχι. Γιατί αυτό το οποίο διαπιστώνω είναι ότι τις τέσσερις - πέντε τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία βγαίνουν αποφεύγουν να πουν την λέξη καταγγελία δημοσίως, την λένε λίγο κωλομπαρίστικα με συγχωρείτε για την έκφραση»
H τελευταία έκφραση προκάλεσε την έκρηξη Παπαδημούλης που της απάντησε σε έντονους τόνους:
«Κυρία Μπακογιάννη την ορολογία που χρησιμοποιείται την θεωρείται πρόοδο; Το να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ντροπή να λέτε τέτοια πράγματα. Λυπάμαι για σας»
Η κυρία Μπακογιάννη του ανταπάντησε ότι δεν τον έβρισε και αν τον προσέβαλε, ανακαλεί:
«Δεν βρίζω. Σας προσέβαλα; Να το πάρω πίσω κύριε Παπαδημούλη. Μην μου συγχύζεστε. Εάν σας ενόχλησε με συγχωρείτε. Ανακαλώ.»
Το επεισόδιο δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης αν στη ΝΔ είχαν διαβάσει το Μνημόνιο όσο είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ίσως να μην το ψήφιζαν τελικά λέγοντας: «Εμφανίζετε μια καρικατούρα»
«Μην μου φωνάζετε» ζήτησε η κυρία Μπακογιάννη για να πάρει την απάντηση Παπαδημούλη:
«Μα εσείς μας βρίσατε προηγουμένως. Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε».
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: