Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Μόνο γκόμενες και επιμήκυνση πέους δεν υποσχέθηκε ο Αλέξης - Πορνογραφία.

Αυτός δεν είναι μεσσίας. Είναι .. Ο προφήτης με το Ο κεφαλαίο! 

Ο Αλέξης βρήκε τα λεφτά και τον δρόμο για την Γη της Επαγγελίας ...
Ακούστε τι θα κάμει! 
Θα ακυρώσει το Μνημόνιο και θα το αντικαταστήσει από το σωτηριακό «Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης» που μάλλον αφορά και την πεσμένη εθνική μας λίμπιντο.  
Αυτός ξέρει πως να μας σηκώσει με νέους καμασούτρα εφαρμοστικούς νόμους.
Από σεξ πάντως θα χορτάσει η εξουσία μια και θα πηδήξει τον ελληνικό λαό σε...
νέους φόρους για να κάμει παροχές και παραγωγική ανασυγκρότηση ο προφήτης Αλέξης ... και η Ελλάδα να φύγει από το Μνημόνιο και να παραμείνει στο ευρώ.
Ο προφήτης δηλαδή θα πηδήξει και την Ευρώπη η οποία θα πρέπει να πληρώνει σε ευρώ τα κερατιάτικα.
Δεν δεχόμαστε άλλο νόμισμα ... μια και «επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής, σημαίνει μικρότερο από το προβλεπόμενο πρωτογενές πλεόνασμα», κάτι που «δεν συνεπάγεται ανάπτυξη» και δεν έχει έτσι ... πήδημα, οπότε δεν θα του κάτσουν οι Ευρωπαίοι και οι Ευρωπαίες για την περίφημη «αναδιαπραγμάτευση του χρέους».
Αφού λοιπόν του κάτσουν οι gay Ευρωπαίοι με τους όρους του ΣΥΡΙΖΑ τότε θα κοπούν και τα χαράτσια.
Θα καταργηθούν τα αντιλαϊκά μέτρα και αμέσως μετά θα γυρίσει ο τροχός και θα πηδήξει ακόμη και ο φτωχός, ο άνεργος και ο άστεγος! Όχι πως δεν πηδούσαν πρωτύτερα, αλλά τώρα θα πηδάνε τις καλύτερες γκόμενες με Gucci, Prada και μαντήλια Hermes ...
Οπότε θα γίνει πράξη ο εργατικός σοσιαλισμός σε μια μεγάλη πανευρωπαϊκή παρτούζα άμεσης δημοκρατίας, σε κάθε γειτονιά της Γηραιάς Ηπείρου.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος στην Ελπίδα, την Ειρήνη και την Αγάπη για κάθε άνεργο που θα τιμάται η προσφορά του με διπλάσιο επίδομα ανεργίας ανάλογα με την εμβέλεια της λίμπιντο που διαθέτει.
Σκοπός είναι να ανακουφιστούν οι άνεργοι, οι άστεγοι και τα θύματα του Μνημονίου. Συμμετέχοντας μαζικά στο ειρηνικό κίνημα "Σεξ, ροζ γαρίφαλα και Επανάσταση για πάντα" ...
Έτσι γίνονται πράξη οι κοινωνικές προσδοκίες του διαρκούς υλιστικού ρεαλισμού μέσω ενός δίκαιου πανσοσιαλιστικού σεξουλιάρικου πρότσες που διαμορφώνει ορατά θετικά και κοινωνικά μεγέθη, καταπιεσμένα από την καταναλωτική μανία του καπιταλισμού και της αρχέγονης βαρβαρότητας.
Έτσι ο Τσίπρας θα επιτύχει τη σταθεροποίηση των πρωτογενών δαπανών ως ποσοστό του ΑΕΠ, κατ' ελάχιστο στο επίπεδο του 43% -έναντι μείωσης κάτω του 36% του ΑΕΠ ως συνέπεια του Μνημονίου- και, κατά μέγιστο, στο σημερινό μέσο όρο της Ευρωζώνης, του 46%.
Βίλχελμ Ράιχ πέθανες .. ! Ήρθε ο Αλέξης!
Ειδικά για όσους δεν έχουν ευνοηθεί από τη φύση με μεγάλο πέος, τα έξοδα για την επιμήκυνση θα πρέπει να καλυφθούν από την αύξηση των δημοσίων εσόδων, τα οποία υστερούν σημαντικά από το μέσο όρο της Ευρωζώνης (41% του ΑΕΠ έναντι 45%).
Όταν λέμε προσαρμογή εννοούμε προσαρμογή σε όλα τα μεγέθη. Τσιγγουνιές δεν κάνουμε. Όλοι θα πάρουν πόντους με προσαρμογή που «θα προέλθει από τη φορολόγηση του πλούτου και των υψηλών εισοδημάτων, με στόχο την αύξηση των εσόδων από άμεσους φόρους στα μέσα ευρωπαϊκά επίπεδα (δηλαδή +4% του ΑΕΠ) σε ορίζοντα τετραετίας (με στόχο αύξηση 1% του ΑΕΠ κάθε χρόνο)».
Σε λίγα χρόνια όλοι οι άνεργοι και φτωχοί θα έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και το πουλί τους θα το δένουν για να μη φύγει ...
Αυτοί που θα την πατήσουν θα είναι οι πλούσιοι. 
Όσοι έχουν παραμείνει στην Ελλάδα θα πληρώσουν το μάρμαρο. 
Θα κόψει ο Αλέξης πόντους από τους πλούσιους και θα δώσει όλα τα προσόντα στους βασανισμένους φτωχούς και τα τιμημένα γηρατειά. 
Αλέξη γερά, πάρτους τον τσαμπουκά. Δώσε πόντους στο φτωχό και όλα τα έξοδα πληρωμένα από το κόμμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: