Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπρας υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από gay ζευγάρια 

είναι ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατια, η οποία αναδημοσιεύει μέρος συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στο Κυπριακό περιοδικό ‘’Fagazine’’.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από δυο μέρες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Επομένως, οι εν λόγω προχωρημένες αντιλήψεις του ενισχύονται από το λεγόμενο ‘’πατρικό φίλτρο’’ που είναι φαίνεται να είναι υπεύθυνο για την...
ευαισθητοποίηση του σε θέματα που αφορούν την ασφαλή ανατροφή των παιδιών. Ακόμα και αν αυτή παρέχεται από ομοφυλόφιλα ζευγάρια…
Η κοινωνία της Ελλάδας ωστόσο, που απασχολείται αυτό τον καιρό με πολύ διαφορετικά θέματα επιβίωσης, δύσκολα φαίνεται να μπαίνει στο κλίμα αυτό και να κάνει αποδεκτές τις απόψεις του κ. Τσίπρα, αφού δύσκολα αποδέχεται ακόμη κι ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων.
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στο περιοδικό της Κύπρου:
‘’Τα παιδιά χρειάζονται πάνω από όλα αγάπη, χρόνο και φροντίδα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια του ευ ζην. Η κακοποίηση του παιδιού στην ελληνική κοινωνία έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και αυτό διαφαίνεται στις ερευνητικές μελέτες που έχουν διενεργηθεί. Η ενδοοικογενειακή βία είναι περισσότερο δίπλα μας από όσο εμείς πιστεύουμε. Και αυτές οι οικογένειες αποτελούνται από μια γυναίκα και έναν άνδρα. Άρα δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων γονιών ‘’.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: