Σάββατο 12 Μαΐου 2012

"Ο Τσίπρας off camera μιλάει για τον εαυτό του σαν άλλος Ανδ. Παπανδρέου"

Με αρνητικά σχόλια και αρκετές δόσεις ειρωνείας σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Independent τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τη συμπεριφορά του μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

"Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τους όρους διάσωσης και δεσμεύτηκε να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό κίνημα αντι-λιτότητας. Έχει αναλωθεί στο να κάνει το κόμμα του το σπίτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων στην Ελλάδα".
Εν συνεχεία ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ "φωνακλά κριτικό της αστυνομικής βαρβαρότητας".
"Ο κ. Τσίπρας έχει επικριθεί για την παροχή ηθικής υποστήριξης προς τους αναρχικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για βίαιες συγκρούσεις με τις αρχές", προσθέτει..
Επιπλέον, στο...
άρθρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να παρουσιάζει τον εαυτό του ως άλλον Ανδρέα Παπανδρέου.
"Off camera μιλάει για τον εαυτό του ως το νέο Ανδρέα Παπανδρέου, τον σοσιαλιστή ηγέτη του οποίου η επέκταση του κράτους, θεωρείται ως η κύρια αιτία της σημερινής πιθανολογούμενης χρεοκοπίας", σημειώνει χαρακτηριστικά.
Και καταλήγει: "Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ, το σπίτι των εργαζομένων του δημόσιου, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύει ότι μια νέα εκλογή θα καταστήσει το κόμμα του ως την κύρια φωνή της αριστεράς στη χώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: