Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Kαι image maker με 270.000 ευρώ για τον Άκη!


Kαι image maker με 270.000 ευρώ για τον Άκη!
Οι σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που κατασχέθηκαν από τις αρχές στα γραφεία του αποκαλύπτουν και τις συνεχείς προσπάθειες του πρώην υπουργού ώστε να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του.
Στις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρεται τακτικά, μεταξύ άλλων, το όνομα του «Νίκου», ο οποίος σε επιστολή του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του προτείνει πρόταση συνεργασίας για την επικοινωνιακή του υποστήριξη με διάρκεια 18 μήνες και μηνιαία αμοιβή 15.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 270.000 ευρώ...


Ο «Νίκος» μάλιστα απευθύνεται στον κ.Τσοχατζόπουλο, με το μικρό του όνομα και του επισημαίνει πως η συνεργασία θα γίνει βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού.
Ταυτόχρονα, ο «Νίκος» τονίζει στην επιστολή του ότι από την ομάδα εργασίας μόνο εκείνος θα έρχεται σε άμεση επαφή με τον ίδιο.
«Γνωρίζεις και εσύ όπως και εμείς ότι το συγκεκριμένο έργο-αποστολή έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Παρ’όλα αυτά και με βάσει την εμπειρία που έχουμε είμαστε σίγουροι ότι θα  έχουμε θετικό αποτέλεσμα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο «Νίκος» κάνει λόγο, επίσης, για μία πρώτη πρόταση – προσχέδιο που «σου έχει ήδη κατατεθεί».
Σε αυτό προτείνονται τρόποι και μέσα με τα οποία μπορεί να αποκατασταθεί επικοινωνιακά ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: την τακτική παραπολιτική παρουσία σε έντυπα, συνεντεύξεις, πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα και αρθρογραφία σε θετική κατεύθυνση, δημοσκοπήσεις καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρουσίας σε σειρά ενημερωτικών sites-blogs και social media.
newpost 

Το Ημερολόγιο του Άκη: Θα φέρει ενώπιον του ανακριτή νέα πρόσωπα με την ιδιότητα του κατηγορούμενου!

«Αν δεν πληρώσω τώρα, τέλος όλα» έγραφε ο Άκης – Οι «μεγάλοι», οι απειλές, ο «βοσκός» και το deal – Όλα όσα «κρύβονται» στα ημερολόγια

Η "λίστα" του Άκη με όσους τα … έπαιρναν

Ποιους απειλούσε και ποιους παρακαλούσε ο Τσοχατζόπουλος

Μαρουλόφυλλα τα εκατομμύρια στα τεφτέρια του Άκη

Πώς ο Άκης «ξέπλενε» τη μίζα των 21 εκατ. δολαρίων για τα TOR M1

Δεν υπάρχουν σχόλια: