Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αφού το κάνει ο Harry Potter, γιατί όχι το ΣΥΡΙΖΑ;

Πριν μερικά χρόνια υπήρχε μια παραθρησκευτική οργάνωση νέας γενιάς με το όνομα Heaven’s Gate (πόρτα του παραδείσου).
Αυτή η οργάνωση λοιπόν πίστευε ότι η γη θα καταστραφεί και ο μόνος τρόπος να ξεφύγει κανείς την καταστροφή ήταν να φύγει από την γη και να πάει σε άλλο πλανήτη.
Η μεγάλη ευκαιρία λοιπόν, για να αποχωρίσουν από τον πλανήτη, ήταν η έλευση του κομήτη Hale-Bopp, διότι πίστευαν ότι στην πραγματικότητα είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο. Ο τρόπος με τον οποίον λοιπόν θα μπορούσαν να γλιτώσουν, είναι να αυτοκτονήσουν και οι ψυχές τους να ανέβουν στο διαστημόπλοιο, προκειμένου να πάνε σε άλλο πλανήτη...

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 1996, η ομάδα αγόρασε ομαδική ασφάλεια έναντι απαγωγής από εξωγήινους για 50 άτομα προς $10,000 !!!

Τελικά στις 26 Μαρτίου του 1997, ανακαλύφτηκαν τα πτώματα 39 ατόμων που είχαν αυτοκτονήσει με ένα μείγμα αρσενικού και σάλτσα από μύλο (applesauce) σε συνδυασμό με Vodka...
Αν είναι να ταξιδέψεις στον άλλο κόσμο αγαπητέ αναγνώστη, τουλάχιστον να το κάνεις μεθυσμένος, για να μην σε πειράζουν οι αναταραχές στη μεταφορά!
Το ΣΥΡΙΖΑ επίσης έχει πείσει τον Ελληνικό λαό για ανάλογα παραμύθια.
Ένα από τα πολλά παραμύθια που κυκλοφορούν αυτή την εποχή, είναι ότι, οι Ευρωπαίοι θα κάνουν ότι θέλουμε και θα μας δώσουν όσα λεφτά θέλουμε, διότι αν δεν ενδώσουν, τότε θα πληρώσουν ακόμα περισσότερο τη νύφη με το όνομα Ελλάδα.
Είναι πράγματι αλήθεια ότι η έξοδος από το ευρώ θα έχει τεράστιο κόστος, άλλα δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πρέπει να σε πατάξουν από το ευρώ. Μπορεί απλά να σε αφήσουν χωρίς ρευστό, για να δούμε στη συνέχεια πως ορισμένοι νομίζουν ότι θα πάρουν μισθούς και συντάξεις.
Και για όποιον δεν έχει δει τις επικεφαλίδες των ειδήσεων τις τελευταίες μέρες, τα ρευστά διαθέσιμα του Ελληνικού δημοσίου έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Αλλά αφού ο Harry Potter μπορεί να κάνει μαγικά, γιατί να μην μπορεί το ΣΥΡΙΖΑ; 
Θα φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ένα ξόρκι και θα βρεθούν λεφτά.
Το ξόρκι αυτό βέβαια ακούει εις το όνομα του να επιβληθεί έκτακτη φορολογία σε 700,000 φορολογούμενους, από κέρδη που δεν έχουν, με αποταμιεύσεις που δεν έχουν και όπου η ακίνητη περιουσία αυτού έχει πέσει και κατά από τις αντικειμενικές αξίες,
Αλλά αυτό δεν έχει σημασία και ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες, εμείς θα επιβάλουμε την έκτακτη φορολογία, θα εγγράψουμε την απαίτηση και μετά θα φωνάζουμε ότι το κακό κεφάλαιο δεν θέλει να πληρώσει (αλά ΠΑΣΟΚ δηλαδή).
Το ΣΥΡΙΖΑ όμως, όπως και η παραθρησκευτική οργάνωση της Heaven’s Gate, έπειθε αυτούς που ήθελαν να πειστούν. Ως γνωστό, ο Ελληνικός λαός είναι μεγάλος παραμυθάς. Μάλιστα έχουμε την πατέντα πάνω στο παραμύθι. Εμείς το έχουμε επινοήσει.
Δυστυχώς όμως, είμαστε τόσο εθισμένοι στο παραμύθι, που θα πιστέψουμε το οτιδήποτε, αρκεί να ταυτιστεί με αυτό που θέλουμε να ακούσουμε, όσο παράλογο αυτό να είναι.
Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ιδιότητα του Έλληνα, το ΣΥΡΙΖΑ έχει επινοήσει διάφορα οικονομικά παραμύθια, που δεν απέχουν πολύ από το πιο κάτω παραμύθι που επινόησα.
Αφού το κάνει ο Harry Potter, γιατί όχι και το ΣΥΡΙΖΑ;
Το διεθνές καπιταλιστικό σύστημα έχει επινοήσει τις αεροπορικές εταιρείες και την αεροπορική βιομηχανία, για να έχουν υπόδουλους τους λαούς και να πλουτίζουν εις βάρους τους, λέγοντας τους ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πετάξουν.
Ο άνθρωπος όμως αγαπητέ σύντροφε μπορεί να πετάξει. Ο θεός του έχει δώσει φτερά, απλά θα πρέπει να αποτάξει από μέσα του τον καπιταλισμό και να αγκαλιάσει την διεθνή αριστεροσύνη, προκειμένου αυτά τα φτερά να του αποκαλυφτούν!
Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε τέρμα στη βάναυση συμπεριφορά των αεροπορικών εταιρειών, που πίνουν το αίμα των πιλότων, δίνοντας τους ψίχουλα, όταν οι ίδιοι οι μέτοχοι θησαυρίζουν!
Εμπρός αγαπητοί σύντροφοι, ας απελευθερωθούμε από τα ζυγά του διεθνές αεροπορικού κεφαλαίου. Ας μην κάνουμε ποτέ ξανά χρήση των αεροπορικών εταιρειών. Ας πετάξουμε μόνοι μας με τα δικά μας φτερά και με τις δικές δυνάμεις μας.
Ναι, μπορούμε από μόνοι μας να πάμε Αθήνα – Θεσσαλονίκη με τα δικά μας φτερά!
Ας ανέβουμε όλοι στα υψηλότερα κτίρια που υπάρχουν και να πηδήξουμε, για να δουν όλοι αυτοί που λένε ότι ο άνθρωπος δεν έχει φτερά και δεν μπορεί να πετάξει, ότι δεν είναι παρά άλλο ένα καπιταλιστικό ψέμα.
Τώρα όποιος επιμένει να πιστεύει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαν να πιστεύει το πιο πάνω παραμύθι που επινόησα.
Και στις δυο περιπτώσεις, είτε πιστέψεις το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είτε πιστέψεις ότι μπορείς να πετάξεις, μάλλον θα γίνεις χαλκομανία σε κάποια πεζοδρόμιο ...

Γιώργος Καισάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: