Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ντροπή κύριε κηπουρέ

Μας… κλάδεψε και τώρα μιλάει ο Δρούτσας!Μας… κλάδεψε και τώρα μιλάει ο Δρούτσας!

Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν διάβασα την δήλωση του «κηπουρού» Δρούτσα στην οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι στην Ελλάδα επιβλήθηκε σκληρή λιτότητα!
Ο εν λόγω, συνένοχος του καταντήματος της χώρας, χαρακτήρισε καταστροφική τη λιτότητα που επεβλήθη στη χώρα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα
«Financial Times Deutschland».
Ο ίδιος επισημαίνει ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη μπορεί να αποτραπεί, εάν η Ευρώπη μειώσει την πίεση που ασκεί στην Αθήνα...
Σύμφωνα με τον κ. Δρούτσα, έναν από εκείνους που μετείχε στο σχήμα των αρχιτεκτόνων της καταστροφής σημείωσε με θράσος ότι  οι έλληνες πολίτες δεν αμφισβητούν την ανάγκη περικοπών, όμως προσθέτει, ότι και από την πλευρά του Βερολίνο αλλά και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ηγεσίες πρέπει να καταλάβουν ότι το πρόγραμμα που επιβλήθηκε δεν λειτουργεί και ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης.


Ντροπή κύριε. Όχι, δεν θα πρέπει σήμερα να απευθύνεστε στον ελληνικό λαό με τέτοιου είδους δηλώσεις αλλά θα πρέπει σε κάθε ευκαιρία να ζητάτε ταπεινά συγνώμη. Γιατί εσείς κ. Δρούτσα και οι φίλοι σας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, μας οδηγήσατε εδώ σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: