Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η μεσολάβηση Καραμανλή μεταξύ Σαμαρά και Καμμένου...

Μπορεί η φημολογία των τελευταίων ημερών να θέλει τον Καραμανλή μία να επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό πολιτική και μία να μην θέλει να εμπλακεί ξανά, ωστόσο η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι καθημερινά στο γραφείο του, όπου ενημερώνεται για τις εξελίξεις, κάνει ραντεβού και παίρνει θέση. Όπως έκανε σύμφωνα με πληροφορίες στο θέμα της προσέγγισης μεταξύ Πάνου Καμμένου και της ΝΔ, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός είπε σε συνομιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά, πως πρέπει πάση θυσία να αποφυγει τις εκλογές, οι οποίες σε περίπτωση που βγάλουν πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ θα βάλουν σε επιπλέον περιπέτειες όλη την χώρα.
Εξ ου και...
η προσέγγιση που εμφανίζεται από χθες βράδυ μεταξύ της Συγγρού και του Πάνου Καμμένου, καθώς εκτός των άλλων πρέπει πάση θυσία να σχηματιστεί κυβέρνηση για να μην τεθεί σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο η χώρα...
Αποτέλεσμα τα όσα υποστήριξε χθες βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, αναφορικά με τον Πάνο Καμμένο, δείχνουν ότι ο στόχος του προέδρου της Ν.Δ., είναι η συγκρότηση μιας κυβέρνησης που θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει η χώρα. 
Ο Μεσσήνιος πολιτικός αφήνοντας στην άκρη, τις όποιες προσωπικές ή πολιτικές διαφορές, έκανε γενναίο άνοιγμα προς τον πρόεδρο των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", προτείνοντας στον Κάρολο Παπούλια, να εξετάσει την πρόταση που κατέθεσε χθες ο κ. Καμμένος. 
Σύμφωνα, με πληροφορίες του parapolitika.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πέσει επί τάπητος η ιδέα για την συγκρότηση κυβέρνησης, με την συμμετοχή της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων", η οποία θα απολαμβάνει της ανοχής της "Δημοκρατικής Αριστεράς" του Φώτη Κουβέλη. 
Κρατήστε την συγκεκριμένη πληροφορία γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, αύριο, το εν λόγω σενάριο θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: