Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ναυάγιο!...

Έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν ... για να πάμε σε νέες εκλογές!
Νομίζω ότι αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο οδηγούν οι δηλώσεις των Αρχηγών των κομμάτων που έλαβαν μέρος στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν λίγες ώρες!
Γιατί, όταν θες κάτι να γίνει, πολύ περισσότερο όταν αυτό το κάτι είναι η σωτηρία της Πατρίδας, η οποία, υποτίθεται ότι κινδυνεύει, κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις! 
Εκτός και αν τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά και έχουμε την πολυτέλεια αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, οπότε πάω πάσο!
Όλες αυτές τις μέρες που ακολούθησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, είναι ...
ολοφάνερο ότι γίνεται ένας αγώνας δρόμου από τα κόμματα!
Μόνο που το καθένα τρέχει σε διαφορετικό Στάδιο!
Το πρόβλημα, όμως είναι το γεγονός ότι τα δύο κόμματα εξουσίας έχασαν μεγάλο μέρος της δύναμής τους! Το γεγονός αυτό τα έκανε να μη μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, για τον απλούστατο λόγο ότι έγιναν μέρος του προβλήματος!
Και αυτό, γιατί και οι δύο Αρχηγοί των δύο αυτών Κομμάτων θεώρησαν ότι με το να αποδέχονται τα "πάντα όλα", όσα τους έδιναν γραπτά οι τροικανοί, θα γίνονταν Πρωθυπουργοί! Έτσι, για να μην τους χαλάσουν την καρδιά, δε διαπραγματεύτηκαν τίποτα!
Τους Πρωθυπουργούς, όμως, ακόμα και στην Ελλάδα τους βγάζουν οι πλειοψηφίες και όχι τα σκοτεινά κέντρα των Illuminati της Εσπερίας Ευρώπης!
Το τραγικό για τη Νέα Δημοκρατία και το Σαμαρά είναι ότι φορτώθηκε βάρος που δεν της ανήκει και αυτό έγινε από το Δεκέμβριο του 2011!
Εκεί, χάθηκαν όλα! Ίσως και ο δρόμος προς το Μέγαρο Μαξίμου!


Πηγή : Antiparatheseis
αντιλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια: