Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Τζώρτζης Σόρος ψηφίζει ... Αλέξη Τσίπρα! Τί άλλο θα ψήφιζε;

Ο George Soros δίνει τα πάντα για την διάλυση της ευρωζώνης. 

Ως εκ τούτου είναι λογικό να υποστηρίζει Αλέξη. 
Μέχρι στιγμής έχει υποστηρίξει στην Ελλάδα οτιδήποτε διαλυτικό έχει υπάρξει
Από τις ταραχές και τις καταστροφές στην Αθήνα, μέχρι τους indymedia ανά τον κόσμο. Οπότε ήταν λογικό να φτάσει και στον Αλέξη.  
Την σίγουρη επιλογή για την κατάρρευση της Ευρώπης και την αύξηση των κερδών της διεθνούς κερδοσκοπίας.
Έτσι προέκυψε και η αιφνίδια επίσκεψη του δραχμολάγνου Β(μπ)αρουφάκη στην Κουμουνδούρου, που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! 
Γιατί άραγε; ...
Έδωσε μήπως σίγουρες συμβουλές για τους τρόπους που αναζητούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή στη δραχμή και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού ή μήπως έστειλε τα χαιρετίσματά του ο George;
Είναι γνωστό ότι ο Soros τζογάρει στην διάλυση της Ευρώπης, οπότε σίγουρα δεν έστειλε απλά τα χαιρετίσματά του στον Αλέξη. Έδωσε ... εντολές!
Σίγουρα στο πρόσωπό του sexy Αλέξη, βλέπει τον πολιορκητικό κριό της Ευρωζώνης και τους τρόπους που θα αυξήσει τα κεφάλαιά του.
Πάντως η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για συμμετοχή του Μπαρουφάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε ότι θα προκαλούσε τον ελληνικό λαό και τελικά απερρίφθη!

Σημείωση: Λέγεται ότι ο κ. Βαρουφάκης πήρε άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται και μετακόμισε στην έδρα των επιχειρήσεων, στις ΗΠΑ, του κ. Σόρος!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο τους πολλους βρικολακες(Μπακογιαννη,Καραμανλη,Μειμαρακη κλπ) που βλεπετε στη παραταξη η φαντασια σας οργιαζει και βλεπετε παντου σημεια και τερατα!
Ειστε σε πανικο εεεεεεεε;;;;;;;;;;;