Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η διαφορά Μολυβιάτη με Παπούλια!


Εάν η Μέρκελ είχε ζητήσει "Δημοψήφισμα" από τον Κάρολο Παπούλια και ο ίδιος δεν την είχε βάλει στην θέση της, τότε υπάρχει τεράστιο, κολοσσιαίο θέμα με την συμπεριφορά του προέδρου.

Δηλαδή αντί για πρόεδρος των Ελλήνων θα είχε υποβιβαστεί σε κομιστή εκβιασμών ξένου κράτους προς τον λαό του.
Παρ' όλα αυτά ο κ. Παπούλιας δημοσιοποίησε την επικοινωνία με την κ. Μέρκελ και αναφέρθηκε  "στα περί δημοψηφίσματος" με ότι… επακολούθησε!
Δεν την έβαλε λοιπόν στη θέση της την κ. Μέρκελ, απεναντίας δημιούργησε ένα πολύ άσχημο κλίμα στη πολιτική ζωή του τόπου!
Παράλληλα την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγο μετά το Τηλεφώνημα της Μέρκελ στον κ. Παπούλια , δέχεται ανάλογο τηλεφώνημα από τον Γερμανό ομόλογό του Γκίντερ Βερστεβέλε ο υπηρεσιακός Πέτρος Μολυβιάτης.
Ο Βεστερβέλε του τα λέει όλα περί δημοψηφίσματος όμως η παλιά αλεπού ακριβώς επειδή καταλαβαίνει ότι πρόκειται για διερευνητικές «σκέψεις της καγκελαρίου» και όχι για πρόταση , δημοσιοποιεί μόνο ότι οι Γερμανοί θέλουν να μείνουμε στο ευρώ...

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πηγές , επικοινωνεί με τον κ. Πικραμμένο και του εφιστά την προσοχή για τα παιχνίδια του Παπούλια. Λέγεται δε ότι επικοινώνησε και με πολιτικούς αρχηγούς.
Αν λοιπόν άκουγαν όλοι αυτοί τον Μολυβιάτη, έναν άνθρωπο εμπειρία 55 ετών και βάλε στα διπλωματικά , τότε τα πράγματα θα είχαν λάβει εντελώς διαφορετική τροπή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: