Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δικομματισμός και νέοι σημειώσατε... 2!

Οι νέοι δεν … μασάνε και τα δύο κόμματα εξουσίας το γνωρίζουν καλά γι’ αυτό φοβούνται ότι οι νεότεροι ψηφοφόροι τους θα τους … γυρίσουν την πλάτη.

Οι εκτιμήσεις δημοσκόπων υπογραμμίζουν ότι οι νέοι άνθρωποι δεν θα προτιμήσουν τα παραδοσιακά κόμματα στις εκλογές της Κυριακής με αποτέλεσμα τα επικοινωνιακά τμήματα και επιτελεία των κομμάτων να επιχειρούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και των νέων.
Δεν είναι τυχαίο ότι ξαφνικά όλοι οι υποψήφιοι και τα κόμματα θυμήθηκαν το facebook και το tweeter για να επικοινωνήσουν με τις νεότερες γενιές.
Θα τους πείσουν; Προλαβαίνουν; 
Πολύ δύσκολο, αν και όλα θα κριθούν την Κυριακή το βράδυ...
Την ίδια στιγμή ανεξήγητο, ακόμη και τους πολιτικούς αναλυτές παραμένει το γεγονός ότι οι συνταξιούχοι επιμένουν να ψηφίζουν τα παραδοσιακά κόμματα. Ίσως γιατί για πολλά χρόνια αποτελούσαν τον κομματικό τους στρατό και δύσκολα αλλάζει όπως δείχνει αυτή τη συνήθεια να ψηφίζουν τους μεγάλους και από τους οποίους έχουν επωφεληθεί στο παρελθόν.
Σήμερα οι συνταξιούχοι είναι οι πρώτοι και κύριοι που έχουν πληγεί από την πολιτική των τελευταίων δύο χρόνων όμως … επιμένουν σταθερά στο δικομματισμό.
Στ.Νοβ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: