Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Λαοθάλασσα ….1000 ατόμων στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Όσα χρόνια πολιτεύομαι δεν έκανα κακό στην πατρίδα μου και δεν είπα ….ποτέ ψέματα.  

Δείτε γύρω σας. 

Γεμίσαμε προδότες ψεύτες και κλέφτες. 

Αλλά δεν είναι αυτός ο Έλληνας» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας χθες στο ΣΕΦ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, με κραυγαλέα απουσία αυτή του αστράτευτου ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ που μάλλον καταλαβαίνει  ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ.. ΚAΔΟ, λόγω…
Σίσυς .
Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι μεταφέρει στον κόσμο τους χαιρετισμούς του εκλεγμένου προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν «που μας ευχήθηκε καλή επιτυχία» αγνοώντας όμως ότι ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλ. Πούτιν προς τον ίδιο είπαν πως  «Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εγγένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν..
θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος» 
 ξεσκεπάζοντας το παραμύθι του.
Κατά τα λοιπά δεν λέει ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.
Πρότεινε εκ νέου τη συμμαχία των χωρών του νότου έναντι του βορρά, χαρακτηρίζοντάς την ως τη μόνη λύση απέναντι στην πολιτική της καγκελαρίου Α. Μέρκελ και χαιρέτησε τόσο τον Γάλλο υποψήφιο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ όσο και τη Μαρί Λεπέν «που είπαν όχι στο σκληρό ευρώ της κ. Μέρκελ».
«Είμαστε με την Ευρώπη των Βρυξελλών και όχι του Βερολίνου», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και συμπλήρωσε πως εάν ενωθεί ο νότος της Ευρώπης μπορεί να αλλάξει η πολιτική των Μνημονίων.

«Όταν απαλλαγούμε από την υπογραφή του Μνημονίου « πότε ρε χάλια ; μετά από ..τριάντα χρόνια;» θα χτίσουμε την Ελλάδα», «Είτε ο Καμένος, είτε ο Τσίπρας, είτε η Παπαρήγα, είναι το ίδιο πράγμα. Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι φοβήθηκε την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ αναφερόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο εξέφρασε την συμπάθειά του, λέγοντας ότι, επειδή τον συμπαθεί, δεσμεύεται ότι «θα του στείλω κι άλλους υπουργούς να του κάνουν παρέα εκεί».

Είπε ακόμη ότι στη Βουλή ήρθαν 86 περιπτώσεις από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά ο κ. Πετσάλνικος δεν έφερε καμία στην Ολομέλεια.

Επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και το κόμμα του, λέγοντας ότι έχουν στις τάξεις τους τον πρώην υπουργό «που ξόδεψε 70 χιλιάδες ευρώ στο υπουργείο του για κουρτίνες».

Υποστήριξε ότι συμφώνησαν τα κόμματα να μην ψάξουν ο ένας τον άλλο και πρόσθεσε με νόημα: «Τώρα που πήραμε την γραμματέα του Χριστοφοράκου τρέμουν ότι ο Καρατζαφέρης ξέρει πολλά. Και ξέρουμε».

Επιτέθηκε στον Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι ενώ του έλεγε για την ΑΟΖ αυτός τον κατηγορούσε για «ακραίο λόγο» και πως όταν προσφέρθηκε να βοηθήσει είπε «δεν συνεργάζεται με τα άκρα».

Επιτέθηκε στον κ. Σαμαρά, λέγοντας ότι έγινε 26 ετών βουλευτής και αναρωτήθηκε: «Πότε δούλεψε, πότε έμαθε τη ζωή και τον πόνο των ανθρώπων; Μαζί και ο Γιώργος Παπανδρέου που κοιμόταν στα ίδια δωμάτια στη Βοστώνη με τον κ. Σαμαρά. Δεν ξέρουν τις αγωνίες του κόσμου».

Υποστήριξε, τέλος, ότι κάποιοι εξωγενείς παράγοντες δεν θέλουν τον ΛΑΟΣ στη Βουλή, και ζήτησε να είναι σε κάθε κάλπη εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ «γιατί αλλιώς θα κλέψουν ψήφους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: