Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Γκλέτσος έδειρε εργολάβο (video)

Την οργή του Απόστολου Γκλέτσου προκάλεσε η προτροπή εργολάβου της Λαμίας να μοιράζονται μίζες για τοπικά έργα.
Η προκλητική πρόταση του εργολάβου προκάλεσε τη μήνη του δήμαρχου Στηλίδας, ο οποίος τον ξυλοφόρτωσε και στη συνέχεια τον προκάλεσε να τον πάει και στα δικαστήρια αν νιώθει θιγμένος.
Ο Απόστολος Γκλέτσος έγινε έξαλλος όταν το εν λόγω άτομο τον επισκέφτηκε στο γραφείο του και του πρότεινε να κάνουν δουλειές στην περιοχή -με το αζημίωτο- κάτι που θεωρήθηκε από τον εκλεγμένο άρχοντα υπέρτατη προσβολή και του… απάντησε με γροθιές...

«Μην είσαι κορόιδο, θα σου μάθω εγώ τη δουλειά», φέρεται να είπε ο εργολάβος στον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος εξιστορώντας το περιστατικό στο lamiareport.gr ανέφερε: «Εκεί είδα μπροστά μου τον κοσμάκη που δεν έχει να περάσει και… του ‘σπασα τα μούτρα».
Ο δήμαρχος Στυλίδας τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του και μάλιστα μπροστά στην κάμερα τον χαρακτήρισε κοπρίτη και καθίκι: «Να πάει ο κοπρίτης στον εισαγγελέα και να μου κάνει μήνυση. Εγώ αν τον ξαναβρώ θα τον ξαναδείρω. Θα με βλέπει στη Λαμία και θα αλλάζει γωνία το καθίκι που ήρθε να πει στο δήμαρχο να κλέβουμε μαζί», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος, μην μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό του.
Δείτε το video όπου αναφέρεται στο περιστατικό με τον αδίστακτο εργολάβο…

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: