Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο κόσμος με βάση την Monsanto - Όλο το ντοκιμαντέρ (βίντεο)

Ο κόσμος με βάση την Monsanto - Όλο το ντοκιμαντέρ
Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. 
Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα αλιμεντάριους κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. 
Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω απ' τον κώδικα, επιτροπή η οποία υπάγεται στον Ο.Η.Ε...

Στο ντοκιμαντέρ "Ο κόσμος με βάση την Μονσάντο" (Τhe world according to Monsanto), θα δείτε να περιγράφεται λεπτομερώς, αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό σας φάνταζε σαν την πιο ακραία θεωρία συνωμοσίας. Η Μonsanto, πολυεθνική εταιρεία, leader του τομέα των γενετικών τροποποιήσεων στη γεωργία, υπονομεύει με τα ίδια όπλα της, τις κατακτήσεις και τις επιτυχίες της στις ΗΠΑ. Επιτυχίες που οφείλονται σε ένα άριστο επιτελείο marketing και στην αυταπάτη που έδωσε στους γεωργούς, για μεγαλύτερη παραγωγή, χωρίς παράπλευρες απώλειες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το υπουργείο γεωργίας των ΗΠΑ, USDA, το 70% του καλαμποκιού και το 94% της σόγιας που παράγονται στο αμερικανικό έδαφος προέρχονται από καλλιέργειες γενετικά τροποποιημένες.

Τελικός στόχος της, εβραικών συμφερόντων, εταιρείας, δεν είναι άλλος από τον πλήρη, αλλά και παγκόσμιο έλεγχου της διατροφής στον πλανήτη. Πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε.


Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: