Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η Νατάσα Καραμανλή στο Ιπποκράτειο!

Τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της ως χειρουργού και τον «αποχαιρετισμό»  της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου «Λαϊκό», η κυρία Νατάσα Καραμανλή βρίσκεται και πάλι σε γνώριμα, πανεπιστημιακά… λημέρια.

Συνεχίζοντας την μετεκπαίδευσή της επάνω στο αντικείμενο της Χειρουργικής Μαστού, το οποίο άλλωστε είχε μονοπωλήσει για μεγάλο διάστημα και την τετραετία της ειδίκευσής της, η κυρία Καραμανλή εντάχθηκε  στο επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας Μαστού της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής  στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Υπό τη... διεύθυνση του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. Γιώργου Ζωγράφου, η συγκεκριμένη κλινική διεκδικεί τον τίτλο μιας από τις τρεις καλύτερες Μονάδες  Μαστού στην Αθήνα, τόσο σε ό, τι αφορά το δυναμικό όσο και στο τεχνολογικό εξοπλισμό της. Ο κ. Ζωγράφος, καταξιωμένος επιστήμονας,  «συναντήθηκε»  για πρώτη φορά με την κυρία Καραμανλή, στις 23 Δεκεμβρίου 2011, επίσης στο Ιπποκράτειο: ήταν ένας από τους τρεις εξεταστές της 46χρονης χειρουργού στις προφορικές εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας.

Στη Μονάδα Μαστού του Ιπποκράτειου η δυναμική κι επίμονη χειρουργός προσέρχεται δύο φορές την εβδομάδα – Τρίτη και Πέμπτη- ως επισκέπτρια – χειρουργός  στο πλαίσιο της δυνατότητας κατάρτισης που δίνει σε ειδικευμένους γιατρούς η Μονάδα. Συμμετέχει στο κλινικό έργο της Μονάδας εξετάζοντας ασθενείς και διενεργεί εξετάσεις.

Η κυρία Καραμανλή είναι επιστημονική συνεργάτης  μεγάλου Γυναικολογικού – Εμβρυολογικού Κέντρου στο Χαλάνδρι.  Ειδικότερα, έχει ενταχθεί στο Γυναικολογικό Τμήμα και διενεργεί  εξετάσεις όπως η μαστογραφία, η κυτταρική εξέταση κ.α. Διευθυντής του Κέντρου είναι ο μαιευτήρας κ. Θάνος Παράσχος, ο οποίος συνδέεται με την κυρία Καραμανλή, με μια «ιδιαίτερη» σχέση, καθώς είναι ο μαιευτήρας με τη βοήθεια του οποίου πριν από περίπου οκτώ χρόνια η νεαρή φοιτήτρια και σύζυγος τότε του αρχηγού της ΝΔ, έφερε στον κόσμο τα δύο παιδιά της… 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: