Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι τέσσερις «εφιάλτες» του Βενιζέλου...

Η... απευθείας ανάθεση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ 
στιον Ευάγγελο Βενιζέλο, έχει... εφιάλτες για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Εφιάλτες που ξεκίνησαν από την Κυριακή το απόγευμα και είναι οι εξής τέσσερις:
1. Η κάλπη της 18ης Μαρτίου
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θεωρεί πως η διαδικασία δεν πρέπει να περάσει στο κόσμο ως ασήμαντη, αν και κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί. 
Στοίχημα θεωρείται και ο αριθμός των προσελεύσεων αλλά και το "φάντασμα" του λευκού...
2. Οι αναποφάσιστοι: ...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εδώ και περίπου 15 ημέρες, έχει δώσει το Ο.Κ. στους επιτελείς τους να οργώσουν την Ελλάδα με στόχο τους... αναποφάστους, καθώς θέλει να αντλήσει ένα μεγάλο ποσοστό. Πάντως, από τις πρώτες πληροφορίες, τα μαντάτα δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστα!
3. Οι... διαγραφέντες βουλευτές
Στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου, θεωρούν πως πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η συνεννόηση με τους διαγραφέντες βουλευτές. Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika, μόνος ένας... βουλευτής έχει ενδώσει στο κάλεσμά του. Οι υπόλοιποι, έχουν δηλώσει πως... άργησε και ήδη είναι σε συζητήσεις με άλλα πολιτικά σχήματα και μάλιστα αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις.
4. Η ΔΗΜΑΡ
Ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο... εφιάλτη, αφού η δυναμική που έχει αναπτύξει το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, δεν μπορεί να "κοπεί" στο διάστημα μέχρι τις εκλογές. Σαφώς και την επόμενη Κυριακή, όταν εκλεγεί και επίσημα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θα σταματήσει το... τσουνάμι, ωστόσο η επιστροφή των ψηφοφόρων κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, μέσα στα στενά εκλογικά - χρονικά όρια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: