Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μίσος και ρατσισμός κατά των Αρμενίων στη Τουρκία! Δείτε το βίντεο!



Κατά τ΄ άλλα οι Τούρκοι ενοχλήθηκαν για την πρόθεση της Γαλλίας να ποινικοποιήσει την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων! 
Τα όσα γίνονται σε εκδηλώσεις στη Τουρκία , δεν φαίνεται να τους ενοχλούν κι ας έχουν άκρως ρατσιστικό χαρακτήρα κατά των Αρμενίων.
Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Taraf και μετέφρασαν τα tourkikanea.gr “την ώρα που ακόμη είναι στο μυαλό τα ρατσιστικά πανό και συνθήματα από το συλλαλητήριο για το Χότζαλι, ήρθαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ριζούντας όπου “σκότωσαν” σε αναπαράσταση Αρμένιους. 
Ο δήμαρχος έβγαλε μίσος για την Γαλλία και τους Αρμένιους...

Την ώρα που παραμένουν ζωντανά στην μνήμη τα συνθήματα και πανό τύπου “Αρμένιοι δολοφόνοι”, “Είστε όλοι Αρμένιοι, είστε όλοι βρωμιάρηδες”, και “Μια βραδιά ξαφνικά θα ορμήξουμε”, από την διαμαρτυρία που έγινε στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης για την σφαγή στο Χότζαλί, και η μετατροπή της σε ρατσιστική διαμαρτυρία, πάλι σε τελετή κατά τα “Ελευθέρια Ριζούντας” σκότωσαν σε αναπαράσταση Αρμένιους.
Στην τελετή για την 94η επέτειο από την “σωτηρία της πόλης από την εχθρική κατοχή, οι Αρμένιοι παρουσιάστηκαν ως εγκληματίες που βιάζουν γυναίκες και σκοτώνουν τους πάντες, νέους και γέρους όσους βγούνε μπροστά τους. Ακολούθως οι “γενναίοι Τούρκοι νέοι” σκοτώνουν τους Αρμένιους και “σώζουν την Ριζούντα”.

Η τελετή άρχισε με κατάθεση στεφάνου και ανάγνωση των τηλεγραφημάτων στην πλατεία Δημοκρατίας. Στην τελετή για την “Σωτηρία της Ριζούντας από την εχθρική κατοχή” παίχτηκε ένα θεατρικό με μια βαριά μυρωδιά ρατσισμού και μίσους. Ο εχθρός ήταν καθορισμένος : Αρμένιοι. Νέοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τους Αρμένιους. Με μαχαίρια στα χέρια και όπλα στην μέση επιτέθηκαν στα τουρκικά χωριά. Άντρες γυναίκες, μικρούς-μεγάλους, όλους τους σκότωσαν. Στο τέλος όμως νέοι που αναπαριστούσαν την τουρκική πολιτοφυλακή βγήκαν στην σκηνή. Σκότωσαν τους Αρμένιους την ώρα που ακόμη τα μαχαίρια τους έσταζαν αίμα, και έσωσαν πρώτα τις απαχθείσες γυναίκες και μετά την Ριζούντα.

Κι αν δεν τα πιστεύετε όλα αυτά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια: