Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Λαζόπουλος για Νταλάρα: "Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν"!

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Νταλάρας;
"Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Έχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός, με τον χαρακτήρα του", είπε ο Λάκης Λαζόπουλος αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε ο τραγουδιστής την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συναυλίας του.
Ο Λάκης συνέχισε κάνοντας έναν παραλληρισμό:
"Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο".
Στη συνέχεια ο κωμικός είπε τα εξής: "Ο Νταλάρας πρέπει να αναρρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγκύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του; Δεν γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν"!
Ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγώντας γιατί δεν σχολίασε το περιστατικό την προηγούμενη εβδομάδα, ανέφερε: "Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα".

Δείτε τα βίντεο:





http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=17&art_id=13333

Δεν υπάρχουν σχόλια: