Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Το "στενό επιτελείο" του Σαμαρά

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση
ο Αντώνης Σαμαράς συγκροτεί το επιτελείο των στενών συνεργατών με τους οποίους θα δώσει την κρίσιμη μάχη.

Η επιτροπή εκλογικού αγώνα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζει την επιτροπή εκλογικού αγώνα η οποία θα είναι διευρυμένη ενώ παράλληλα θα λειτουργεί το πιο στενό επιτελείο το οποίο θα αποτελείται και από ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στο πλευρό του αλλά και από πρόσωπα που προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα.
Κορυφαία θέση θα έχει στο επιτελείο αυτό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος είναι άριστος γνώστης του κομματικού μηχανισμού και των οργανωτικών θεμάτων. 
Ο κ. Μειμαράκης που θα...
είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών, συνομιλεί καθημερινά με τον Αντώνη Σαμαρά και παρεμβαίνει με τις συμβουλές του ακόμα και σε θέματα όπως οι περιοδείες του προέδρου της ΝΔ.
Ρόλο κλειδί εξακολουθεί να έχει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ο οποίος ασχολείται συστηματικά και με το θέμα των δημοσκοπήσεων ενώ παράλληλα αυτός είναι ο κύριος επιμελητής των ομιλιών του προέδρου της ΝΔ συμμετέχοντας στην χάραξη πολιτικής. Ο κ. Λαζαρίδης θα είναι πιθανότατα υποψήφιος στο Επικρατείας.
Στο Επικρατείας θα είναι και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος θα είναι από τα βασικά όπλα στην προεκλογική μάχη με τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση αλλά και τον συντονισμό της επικοινωνίας.
Πολύ σημαντικός θα είναι και ο ρόλος του αναπληρωτή του Γιάννη Μιχελάκη, Γιώργου Μουρούτη ο οποίος ασχολείται με τα social media με τα οποία θα γίνει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της προεκλογικής καμπάνιας και ιδιαίτερα αυτό που απευθύνεται σε νεότερες ηλικίες.
Οι δύο εκπλήξεις, είναι οι κύριοι Λευτέρης Ζαγορίτης και Μενέλαος Δασκαλάκης, από την παλιά φρουρά των Καραμανλικών. Ο κ. Ζαγορίτης ο οποίος θα πολιτευθεί στη Β Αθηνών είναι άριστος γνώστης των οργανωτικών όπως και ο κ. Δασκαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: