Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τρέμει ο Καραμανλής από το "πόρισμα" για το Έλλειμμα, της... "εξεταστικής"!

Τρελό γέλιο: Ευθύνες σε Καραμανλή και Παπαθανασίου αποδίδουν οι ΠΑΣΟΚοι στο πόρισμα της Εξεταστικής για το έλλειμμα... ρε μαλάκ@@ πείτε κάτι πιο πρωτότυπο!

Το μεσημέρι της Παρασκευής δίδεται στη δημοσιότητα το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009. Η Επιτροπή συζήτησε επί του πορίσματος και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, «από κανέναν δεν ετέθη θέμα ποινικών ευθυνών, αλλά υπάρχουν σαφέστατα πολιτικές ευθύνες οι οποίες θα αποδοθούν».
Το πόρισμα πρόκειται να αντανακλά τις απόψεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο ΛΑΟΣ -το μόνο κόμμα που εξακολουθεί να συμμετέχει στις εργασίες της Εξεταστικής πλην του ΠΑΣΟΚ...- θα καταθέσει δικό του. Αναμένεται η στάση των ανεξάρτητων βουλευτών, Ηλία Θεοδωρίδη και Έλσας Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με Το Βήμα, αναμένεται να «φωτογραφίζονται» ευθύνες του τότε πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, δίχως ωστόσο να κατονομάζεται, ενώ ονομαστικά θα αποδίδονται ευθύνες στον τότε υπουργό Οικονομίας και οικονομικών Γ.Παπαθανασίου με τον σκεπτικό ότι δεν εκτίμησε σωστά και δεν έδωσε σωστά στοιχεία για το έλλειμμα του 2009.

Επίσης, δεν αναμένεται να υπάρχει κάποια αναφορά σε ευθύνες του διαδόχου του, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπακωνσταντίνου τον οποίο έχει κατηγορήσει ο κ. Παπαθανασίου ότι «φούσκωσε» το έλλειμμα.

Ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αθ.Πλεύρης αναμένεται να καταθέσει δικό του πόρισμα στο οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω διερεύνηση τυχόν ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, καθώς και του κ. Παπακωσταντίνου.
Newsroom ΔΟΛ
Δεξί Εξτρέμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: