Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Διώξε Κακουλίδη να μην γίνουμε ΠΑΣΟΚ"

Μείζον πλέον θέμα έχει προκύψει στη Δημοκρατική Αριστερά 

μετά τις αποκαλύψεις του moneypro αλλά και του Πρώτου Θέματος αναφορικά με τον επιχειρηματικό βίο του διαφημιστή Γιάννη Κακουλίδη
Ενός δηλαδή από τους πιο στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ  κ. Φώτη κουβέλη, που εμπλέκεται σε αδιαφανείς διαδικασίες και σε μια τουλάχιστον περίεργη πτώχευση της εταιρείας του UpSET!
Με χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα...
Πρώτο Θέμα μίλησε ανοικτά για εταιρεία - φάντασμα που ο υποψήφιος της ΔΗΜ.ΑΡ στη Β΄Πειραιά έχει ιδρύσει χρησιμοποιώντας την κόρη του Δήμητρα και πρώην στελέχη του όπως η κα. Γιόλα Γύφτουλα. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα μιλά για τη νέα εταιρεία SOHO Square η οποία αμέσως μετά το βούλιαγμα της UpSET! κληρονόμησε όλους τους πελάτες της τελευταίας, παρά όμως τα χρέη εκατομμυρίων που ο κ. Κακουλίδης έχει στην αγορά.
Οι αποκαλύψεις έφεραν σε δύσκολη θέση τον κ. Κουβέλη ο οποίος πλέον καλείται από στενούς του συνεργάτες να αποπέμψει τον κ. Κακουλίδη αν δεν θέλει - όπως του διεμήνυσαν - να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ και να βουτηχτεί στα σκάνδαλα πριν καν το κόμμα του πάει στις κάλπες.  
Πάντως πηγές του moneypro μιλούν και για άλλες αποκαλύψεις που σύντομα θα εκθέσουν ακόμα περισσότερο τον μελλοντικό υποψήφιο της ΔΗΜ.ΑΡ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: