Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πώς έκαναν φτερά 160 εκ. Ευρώ από το Υπ. Εξωτερικών;

Την ώρα που η κυβέρνηση παίρνει μέτρα φτώχειας και εξαθλίωσης για το λαό, από τα υπουργεία … εξαφανίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ
Όλα τα απόρρητα έγγραφα-ντοκουμέντα που συνδέονται με επίμαχες ημερομηνία και περίεργες συμπτώσεις όταν υπουργός εξωτερικών ήταν ο Γ. Παπανδρέου παρουσιάζει σήμερα, σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα.
Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Παναγιώτη Τζένου και της Δέσποινας Παπαγεωργίου, παρουσιάζονται συγκλονιστικά στοιχεία από το λαβύρινθο των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, όπου «χάθηκαν» 160 εκατομμύρια ευρώ μια τριετία, σε μια...
περίοδο που η Ελλάδα βρέθηκε στο στόχαστρο των διεθνών οίκων αξιολόγησης.
Σύμφωνα με το CRASH εντολές του υπουργείου Οικονομικών, με μια και μόνη υπογραφή και χωρίς καμία αιτιολόγηση αποδεικνύουν μια μεγάλη ροή εκατομμυρίων – ακόμη και την ίδια ημέρα- χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς τους τελικούς αποδέκτες.
Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι εντολές για την εκταμίευση των χρημάτων συμπίπτουν με σημαντικές ημερομηνίας κατά τις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου είχε μυστικές και φανερές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους, αλλά και το ΔΝΤ στις οποίες κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: