Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τι έγραψε ο Παπαδήμος στο twitter πριν από λίγο

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί με βαρύγδουπες δηλώσεις υπογράμμιζαν μέχρι τα ξημερώματα, τη μάχη που έδωσαν για τους Έλληνες πολίτες και το πόσο σκληρά διαπραγματεύτηκαν με την τρόικα ο … Παπαδήμος για άλλη μια φορά τους «έδωσε»
Συμφώνησαν σε όλα!
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του στο twitter, που έκανε πριν από λίγο σε …άπταιστα φυσικά αγγλικά!
Εντύπωση προκαλεί ωστόσο η ονομαστική αναφορά στον Γιώργο Καρατζαφέρη τον παρουσιάζει ως τον μόνο … όχι διαφωνούντα, αλλά εκείνον που εξέφρασε επιφυλάξεις…
Ιδού το μήνυμά του στο twitter:

"PRIME MINISTER’S PRESS OFFICE
Thursday, February 09, 2012
The Prime Minister and the political leaders met and examined in depth the content of the new economic program accompanying the country’s economic support for the following years.
There was broad agreement on all the program issues with the exception of one, which requires further elaboration and discussion with the troika. This discussion will take place immediately, so as to conclude the agreement in view of the Eurogroup meeting.
The president of LAOS Mr. George Karatzaferis expressed serious reservations."
“ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2012
Ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί ηγέτες συναντήθηκαν και εξέτασαν σε βάθος το περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος που θα συνοδεύει την οικονομική στήριξη της χώρας τα επόμενα χρόνια.
Υπήρξε ευρεία συμφωνία σε όλα τα θέματα του προγράμματος, με την εξαίρεση ενός, που απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση με την Τρόικα. Αυτή η συζήτηση θα διεξαχθεί αμέσως, έτσι ώστε να συνάψει τη συμφωνία εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: