Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο «Έλληνας» Παρτιζάνος

Το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδας, στήθηκε σε μία απίστευτη προπαγάνδα των «σκληρών» ευρωπαίων ηγετών, συγγενών μας, που είχε και εντός της χώρας μας, τους πρόθυμους, αυτούς που μίλησαν διεθνώς για «Οικονομία Τιτανικό» και για «Διεφθαρμένο λαό», διασύροντας, ανεπιστρεπτί την πατρίδα μας.
Όλοι αυτοί, ΜΑΖΙ, στην αρχή μας είπαν, πως ο εφιάλτης που ζούμε, είναι για το καλό μας, μετά μας είπαν πως είμαστε ειδική περίπτωση, μετά πως είμαστε πειραματόζωο… και μετά όλοι καταλάβαμε πως βρισκόμαστε σε ένα θάλαμο αερίων με σκοπό τον εξαθλίωσή μας, αν όχι τον αφανισμό μας.
Η Γερμανική κυβερνητική προπαγάνδα και των φίλιων ευρωπαϊκών δυνάμεων σε αυτή, για να πείσει τους λαούς τους, για ποιο λόγο πρέπει να δανείζουν (τοκογλυφικά) την Ελλάδα, έπρεπε να επινοήσουν τη συνοχή του ευρώ, και να επικαλεστούν την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
Ταυτόχρονα όμως, να εξευτελίσουν τους τεμπέληδες Έλληνες, που ζουν στο μόχθο της «εργατικής» Ευρώπης...
Να αγνοήσουν τις αντιμνημονιακές Ελληνικές φωνές του 2010 και να τις χαρακτηρίσουν επιζήμιες για τη συνοχή της Ευρώπης.
Μετά ήρθαν οι δηλώσεις σαν αυτή του Στρος-Καν που μίλησε για δάνεια προς την Ελλάδα που δεν τη σώζουν αλλά την τιμωρούν (με τη σχετική τοκογλυφική κερδοσκοπία πάντα, τιμωρία με κέρδος).
Ήρθε η φωνή του Πούτιν που μίλησε για εγκληματικό τεχνητό αδιέξοδο, με σκοπό τον εγκλωβισμό στη μία και «μοναδική» λύση της καταστροφής.
Ήρθε η φωνή πολλών πολιτικών εντός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αλλά και οικονομικών αναλυτών που είπαν πως η «θεραπεία» σκοτώνει και πως γίνεται οικονομικό πάρτι στις πλάτες των Ελλήνων.
Όλες αυτές οι ειδήσεις, από κράτη που θέλουν να επιβάλλουν μία πολιτική οικονομικού βομβαρδισμού, φυσικά δεν προβάλλονται, στους λαούς τους.
Η προπαγάνδα τους, δεν έχει αφήσει να ακουστούν αυτές οι Διεθνείς φωνές, που δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό δρόμο και μία άλλη πραγματικότητα για το Ελληνικό Οικονομικό Ολοκαύτωμα.
Η φωνή του Adriano Celentano, του μεγαλύτερου σύγχρονου Ιταλού καλλιτέχνη με 70 εκ. πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, προστέθηκε στο Διεθνές κύμα αγανάκτησης για αυτό που μας συμβαίνει.
Αυτή τη φορά, όχι σε πολιτικό βήμα, αλλά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ του Sanremo, της πλέον δημοφιλούς μουσικής εκδήλωσης που βρίσκει απήχηση σε όλο τον Ιταλόφωνο πληθυσμό του πλανήτη μας.
Ο Adriano Celentano κατήγγειλε τη Γερμανία και τη Γαλλία πως εκβίασαν την Ελλάδα, για να της δώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια, με την αγορά τανκ και πλοίων τους…  
Αυτή την Ευρώπη θέλουμε, είπε ο διάσημος καλλιτέχνης, μία Ευρώπη κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακό;
Αυτό, το άκουσαν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια Ιταλοί σε όλο τον κόσμο, καθώς νιώθουν πως είναι το επόμενο θύμα της εισβολής του διεθνούς οικονομικού λόμπι που εξαθλιώνει τη Νότιο Ευρώπη.
Έχει καταγραφεί οπτκοακουστικά στο διαδίκτυο. Καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να το διαγράψει.
Ευτυχώς ακούστηκε και στην Ελλάδα, μια Ελλάδα που δεν τολμά να ορθώσει το ανάστημά της και να περιγράψει επίσημα, σε κάποιο Eurogroup, τον ωμό εκβιασμό που υφίσταται.
Ότι η πατρίδα μας είναι «φορτωμένη» με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών όλης της Ευρώπης, ότι η χώρα μας μόνιμα απειλείται εδαφικά για να αγοράζει τους εξοπλισμούς τους κόβοντας συντάξεις και κοινωνικές παροχές, ότι ήδη έχουν βάλει χέρι στα προγράμματα ενέργειας όπως το «ΗΛΙΟΣ», που αποκαλύπτει το περιοδικό «Επίκαιρα» και ακόμη αυτό που ακούγεται και στην Ευρωβουλή από μη «κατοχικούς» ευρωπαίους βουλευτές, ότι η Ελλάδα ουδέποτε αποζημιώθηκε με τα οφειλόμενα, πολλές εκατοντάδες  δισ. ευρώ, για τις εθνικές λεηλασίες των ναζί. 
Ουδέποτε ανέκαμψε, όπως το έκανε η Γερμανία που αντιθέτως, μας σκότωσε, μας λεηλάτησε και μας έκλεψε κατά το βʼ παγκόσμιο πόλεμο.
Για το συμβολισμό, αναφέρουμε πως ο Adriano Celentano, γεννήθηκε το 1938, στην περιοχή «Greco» του Μιλάνου (Greco Milanese) και το πρώτο του επάγγελμα ήταν ωρολογοποιός.
Ο  Adriano, ο «Έλληνας» του Μιλάνου, ο δικός μας «Greco» της Ιταλίας, που μεγάλωσε στα χρόνια του πολέμου, ξέρει πολύ καλά, πως ήρθε και πάλι η ώρα να χτυπήσει ΔΥΝΑΤΑ, η καμπάνα της αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: