Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δυστυχώς ΔΕΝ έχουμε Τάσσο Παπαδόπουλο!

"Παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα" 
είχε πει στο περίφημο διαγγελμά του για το Σχέδιο Ανάν ο Τάσσος Παπαδόπουλος, πείθοντας (πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε) το 76% των συμπατριωτών του να καταψηφίσουν το Σχέδιο Ανάν, το οποίο υποστήριζαν με θέρμη, για να
μη ξεχνιόμαστε και οι Αμερικανοεβραίοι που κυβερνούν σήμερα αυτό τον τόπο.  
Χάρη στον Τάσσο Παπαδόπουλο η Κύπρος σήμερα παραμένει ένα κράτος με εθνική κυριαρχία, που έχει τα κότσια και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχει προχωρήσει στην εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου απο τα χωρικά της ύδατα ...
(εμείς εδώ φτιάξαμε μια τριμελή επιτροπή απο πέντε-έξι άτομα, που θα συνεδριάσει και θα πάρει προσφορές και θα επεξεργαστεί τα σχέδια και θα εκδόσει τις προβλεπόμενες απο το νόμο άδειες και εδώ για μια γεώτρηση για νερό περνάνε κανα 5-6 μήνες για να την πάρεις την άδεια και ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι).  
Αν είχε περάσει το Σχέδιο Ανάν τώρα τα φιλέτα θα τα διαχειρίζονταν ξένες δυνάμεις και οι Κύπριοι θα είχαν πάρει, όπως λέμε στη λαϊκή, το πουλί, το τρίτο το μακρύτερο κ.α.  
Ο Χριστόφιας που το παίζει τώρα εθνικός ήρωας ήταν υπέρ του Σχεδίου Ανάν και καρπώνεται τώρα μια δόξα που δεν του ανήκει στο ελάχιστο.
Δυστυχώς στην Ελλάς του 2012 στη κυβέρνηση βρίσκονται Εφιάλτες και Ιούδες. Ανθρωπάρια που έχουν ξεχάσει πως είναι να στέκεσαι όρθιος. Υπάνθρωποι που αν τους είχε φέρει η μοίρα να κυβερνούν την Ελλάδα το φθινόπωρο του 1940 η ιστορία της Ευρώπης και του κόσμου θα ήταν σήμερα πολύ διαφορετική. 
 Χοντρόπετσοι, χοντροκέφαλοι, κολλημένα μυαλά, που μπροστά στο κομματικό και προσωπικό όφελος δε λογαριάζουν τίποτα. Απορώ τι γραμμάτια ξεχρεώνουν στα κοράκια της Τρόϊκας, στους κοντοπούτανους που έχουν έρθει για να μας αφανίσουν. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος. Στεκόμαστε εμπόδιο στα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση. 
Είμαστε ένας λαός που αρνείται να μπεί σε καλούπια και να υποταχτεί, άρα πρέπει να αφανιστούμε. Ολόκληρος Κίσιγκερ ασχολιώταν μαζί μας, λίγο είναι; Έχουμε ευλογηθεί να είμαστε σε μια περιοχή γεωστρατηγικής σημασίας και με ορυκτό πλούτο και τα λαμόγια της πολιτικής τα εκχωρούν για το τίποτα. Αντί να διαφεντεύουμε στην άκρη αυτή του κόσμου, θα βρεθούμε ζητιάνοι και άστεγοι μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Πόσο βλάκας ή επικίνδυνος μπορεί να είσαι όταν ακούς τα κοράκια της τρόϊκας να σου προτείνουν μέτρα, τα οποία σε οδηγούν αποδεδειγμένα στην καταστροφή και εσύ να συνεχίζεις να τους ακούς;  

Με τα νέα μέτρα που υπογράφουν η ύφεση θα είναι χειρότερη. Οι στόχοι που θελουν να πιάσουν θα γίνουν άπιαστο όνειρο και θα ξανακληθούν να πάρουν μέτρα. Θα ακούσουν πάλι τα ίδια καθίκια. Και όλα αυτά έως ότου πάρουν ό,τι πολύτιμο βγάζει αυτός ο τόπος και αφού θα τον έχουν οδηγήσει στην καταστροφή θα μας χρεοκοπήσουν μια και καλή. Και τότε ρε αλήτες τι θα έχει στα χέρια του το κράτος και οι πολίτες για να ζήσει και να αναπτυχθεί; Καλά θα κάνετε να βγάλετε απο τώρα εισητήριο one way για Αργεντινή.

Με μισθό 560 ευρώ ρε φωστήρες της οικονομικής επιστήμης που έχετε τελειώσει με τα γ@μημέν@ λεφτά του μπαμπά σας τα καλύτερα αμερικάνικα πανεπιστήμια, μπορεί να ζήσει μια οικογένεια; 
 Τι θα πρωτοπληρώσει κάποιος; Νοίκι, νερό, ΔΕΗ, δάνειο; 
Τα πήρατε με το Χρηματηστήριο όπου κανένας φούστης δε μπήκε φυλακή και θέλετε κι άλλα;  
Τι θα τρώει ο εργαζόμενος; Φύκια ή πέτρες; 
Μας έχετε κάνει νοικάρηδες μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. 
Ελπίζετε οτι θα τα πουλήσουμε όσο - όσο για να τα αγοράσουν οι Αμερικανοεβραϊκές σας εταιρίες και να μας τα νοικιάσουν μετά. 
Έχετε καταστήσει γκέτο τα κέντρα των πόλεων ώστε να φύγουν οι γηγενείς κάτοικοι, να πουλήσουν για ψίχουλα τη περιουσία τους και μετά αφού την αγοράσουν οι πολυεθνικές που υπηρετείτε, τότε ως δια μαγείας θα εξαφανιστούν οι λαθρομετανάστες και θα υψωθούν ωραιότατοι ουρανοξύστες.
Θεωρίες συνωμοσίας θα μου πείτε. 
Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε.
Ακόμα οι πολίτες έχουν μια δύναμη στα χέρια τους με τη ψήφο τους. 
Αν έχετε τα κότσια (τι ζητάω τώρα απο ευνουχισμένους και προσκυνημένους πολιτικούς) κάντε εκλογές ώστε οι πολίτες να πάρουν την ευθύνη των πράξεών τους. 
Αφήστε τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τα τσιτάτα και τις οικονομιστικές μ@λ@κίες. Δεν είστε άξιοι να κυβερνήσετε. Απο το 1974 δύο κόμματα και τρείς οικογένεις τα έχετε καταστρέψει όλα και θέλετε να μας σώσετε και απο πάνω; Όχι ευχαριστώ. Δε θα πάρω...
ΥΓ: Όπως καταλαβαίνετε με τέτοια γεγονότα να συμβαίνουν μπροστά και πίσω απο τις πλάτες μας, ο αθλητισμός, ο Παναθηναϊκός, το κάθε τι είναι απελπιστικά ασήμαντα.
Hellas uber alles για να μιλήσω και σε μια γλώσσα που καταλαβαίνετε.
ΥΓ2: Δυστυχώς στην πολιτική δεν υπάρχουν, Καραθανάσηδες, Γιαλοψοί, Βλαχάκοι, Ισαάκ, Σολωμού, Σιαλμάδες και όλοι εκείνοι οι ωραίοι Έλληνες, που έχουν χύσει το αίμα τους γι' αυτό τον ρημαδιασμένο τον τόπο και βρίσκονται στη λήθη των πολλών, αλλά ζωντανοί στα μάτια των λίγων.
Θα παρακαλέσω τη συντακτική και διαχειριστική ομάδα του blog να αφήσει αυτούσιο το κείμενο. Οι απόψεις και οι εκφράσεις βαρύνουν τον υπογράφoντα.

Ιωάννης Δημητριάδης ioa_dim@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: