Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς λέει «Όχι» και ρίχνει το γάντι..!


Δεν θέλουμε να προκαταλάβουμε αποφάσεις και εξελίξεις αλλά στη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Παπαδήμο που θα γίνει τις επόμενες ώρες, ο Σαμαράς θα εμμείνει στις θέσεις του λέγοντας 
όχι στην περικοπή των επικουρικών , στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και σε ότι έχει σχέση με τα εργασιακά  
και δεν προκύπτει από συμφωνία των κοινωνικών εταίρων.

«Τέρμα η ιστορία» μας είπαν όχι ένας αλλά τρεις εκ των στενών συνεργατών του προέδρου της ΝΔ. 
Συγκρατείστε αυτό γιατί το έχουμε γράψει δύο φορές αυτές τις ημέρες...


Ο Σαμαράς δεν πήγε τυχαία στον Παπούλια την Τρίτη το μεσημέρι , ούτε και τυχαία εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ελλάδας όταν ρωτήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπροστά στις κάμερες πως πέρασε στη Ρωσία.
ΔΓ / parapolitika.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την υιοθέτηση σκληρής γραμμής , μέσα στην κυβέρνηση Παπαδήμου, έχει αποφασίσει να υιοθετήσει ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν πρόκειται , όπως λένε οι συνεργάτες του, να χαριστεί σε κανέναν γι αυτό και έχει δώσει εντολή όπου χρειάζεται "τα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους".

Ήδη αυτή η τακτική εκφράστηκε με την αποχώρηση από την Βουλή στο νομοσχέδιο για τις φυλακές αλλά και με την ανακοίνωση-προειδοποίηση του Γιάννη Μιχελάκη προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Οπως πληροφορούμαστε μάλιστα οι επόμενοι χειρισμοί και κινήσεις της ΝΔ υπήρξαν στο επίκεντρο του χθεσινού "πρωινού καφέ" στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου ο κ. Σαμαράς έδειξε το δρόμο της κόντρας απέναντι στις λάθος επιλογές του Μεγάρου Μαξίμου.

Ανώνυμος είπε...

S.τ.γ.θ.
Σιγά το γάντι και σιγά τις κόκκινες γραμμές.
Κάτι πρέπει να πεί για την στάχτη στα μάτια.
Για το αγγλικό δίκαιο για το νέο μνημόνιο - που θα ψηφίσει για να νομιμοποιήσει το παλιό - μπορεί να βάλει κόκκινες γραμμές ; ιδου η ρόδος ... να και το λάγκεμαν....