Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς "μπλόκαρε" τη ' Σύμβαση' και ζήτησε να "μαζέψουν" τον Βενιζέλο!


Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το θρίλερ διαρκείας για το «ναι» στα οδυνηρά μέτρα 
που επιβάλει η τρόικα σε αντάλλαγμα της νέας δανειακής σύμβασης. 
Το θρίλερ όμως από χθες το πρωί έχει τρία μέτωπα πια.
Ένα μεγάλο μέρος εκτυλίχθητε στη Συγγρού με τον Σαμαρά οργισμένο να βλέπει ντρίμπλα Βενιζέλου - τρόικας για τη μείωση των Επικουρικών, αλλά και των κυρίων συντάξεων.
Οι αντιδράσεις από τη Συγγρού σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τόσο έντονες που προκλήθηκε το νέο κώλυμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, φτάνοντας πολύ κοντά ακόμη και στο μπλοκάρισμα της σύμβασης...

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι εκνευρισμένος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις διαρροές του, από το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τις επικουρικές και κύριες συντάξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε χθες με το Μαξίμου και ζήτησε να σταματήσουν αυτές οι πληροφορίες, καθώς το θέμα παραμένει ακόμα ανοικτό.  
Μάλιστα ο κ. Σαμαράς φέρεται να είπε: «Μαζέψτε τον Βενιζέλο», δηλώνοντας με αυτή την έκφραση την έντονη δυσφορία του για τις συγκεκριμένες διαρροές.

Και ο Τόμσεν απείλησε να φύγει... για διαδικαστικά θέματα, ελέω Βενιζέλου!
Απηύδησαν ακόμη και οι τροικανοί με τις συνεχείς αναβολές της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ενώ στο παρασκήνιο πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση Βενιζέλου – Τόμσεν ήταν τόσο έντονη, που ο επικεφαλής της τρόικας στην Ελλάδα απείλησε να φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Ο λόγος της σύγκρουσης ήταν τόσο οι διαρροές, αλλά κυρίως το γεγονός ότι οι απαιτήσεις της τρόικας δεν έγιναν … σαφείς προς τους πολιτικούς αρχηγούς, ελέω Βενιζέλου, με αποτέλεσμα το «γράψε σβήσε» που προκάλεσε κυρίως η αντίδραση Σαμαρά στο θέμα των μειώσεων στον ιδιωτικό τομέα και στις συντάξεις να εκνευρίσει τον κ. Τόμσεν.
Μάλιστα, στον κ. Βενιζέλο λέγεται ότι τα … «είπε» έντονα και υπογράμμισε πως δεν μπορεί πια να εμπιστεύεται κανέναν από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: