Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: "Στηρίζω την Κυβέρνηση... Αποσύρω τους Υπουργούς"

Να αποσύρει τους υπουργούς του όχι όμως τη στήριξη προς την κυβέρνηση 
θέλει ο Καρατζαφέρης και σύμφωνα με πληροφορίες η σημερινή του συνέντευξη Τύπου θα έχει σκοπό σαφώς να καταγγέλλει την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους δανειστές εξαιτίας της κακής κυβερνητικής διαχείρισης μέχρι τώρα.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, από την άποψη ότι θα συνεχίσει να την στηρίζει, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να έχει συμμετοχή σ’ αυτή. Σκοπεύει μάλιστα να δώσει στη δημοσιότητα και ονόματα τεχνοκρατών που θα αντικαταστήσουν τους...
υπουργούς του.

Ο δημοσκοπικός κατήφορος του ΛΑΟΣ έχει τρομάξει τους υπουργούς και τους βουλευτές του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη γι’αυτό σήμερα εκτός της … απολογητικής χροιάς που θα έχει η συνέντευξή του θα γίνουν και ανάλογες αναφορές για το θέμα της απόσυρσης των υπουργών του από τη μεταβατική.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί η πρόταση αυτή πιο … στρογγυλεμένη με αναφορές σε ένα διαφορετικό και πιο ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων μέχρι να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.


Ο κ. Καρατζαφέρης αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καταγγελτικός, αλλά και αποκαλυπτικός σχετικά με όσα προηγήθηκαν τα 24ωρα που πέρασαν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που επιμένουν ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης … θα επιχειρήσει επικοινωνιακά να χειριστεί το θέμα χωρίς να αλλάξει την μέχρι στιγμής ρότα της πολιτικής του πορείας, σχετικά με τη μεταβατική κυβέρνηση.


Στ.Νοβ./ apospasma

Δεν υπάρχουν σχόλια: