Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ποιο είναι το πρόβλημα με τους Έλληνες; - video Σουηδικής παραγωγής

Η Δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε μια σουηδική παραγωγή καταγράφει το πορτρέτο   μιας χώρας (της Ελλάδας) σε βαθιά κρίση.
Δείτε την εκπομπή:

"Αγάπη μου, έχω ψηθεί" έχει γίνει ένα πολύ κοινό να αναπαραχθεί στην Ελλάδα.  

Σε μια πρόσφατη έκθεση από την Αθήνα, τον πολιτισμό και το λίκνο της δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε πτώχευση, υπογράφει δημοσιογράφος  Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έναν ενοχλητικό και την προσωπική πορτρέτο μιας χώρας σε βαθιά κρίση.

Όταν η Αλεξάνδρα Pascalidou επιστρέφει στην πατρίδα του και τη δεύτερη πατρίδα του για να απεικονίσουν τις αιτίες κρίσης και των συνεπειών, δεν είναι πια η ίδια χώρα που άφησε το 1975

Είναι μια χώρα σε ελεύθερη πτώση. Μέσα μαζικής ενημέρωσης World είναι εικασίες σχετικά με την καταστροφή. Αξία της αγοράς το οποίο προστίθεται πριν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αλεξάνδρα περιγράφει το πρόγραμμα ως μια κρίση του κολλαγόνου, όπου συναντά ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων - από τις οικογένειες που επιβιώνουν με πεντακόσια δολάρια το μήνα για τους παρουσιαστές που κερδίζουν από μισό εκατομμύριο το μήνα. Από την πρώην Επιτρόπου και νυν υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και 2500 έκλεισαν τα σχολεία για τους πολιτικούς στην αριστερή και δεξιά πλευρά.

- Η οικογένεια μου έφυγε η φτώχεια στην Ελλάδα. Μετά τη δικτατορία, η χώρα ήταν η μάχη στα κουρέλια. Παππούδες μου είχαν εμπλακεί στις δύο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής έχασε το πόδι του παππού μου. Ο θείος και η θεία μου πέθανε από την πείνα ως παιδί, λέει η
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Συνεχίζει:


- Μεταξύ του 2004-2006, εργάστηκα σε μια ελληνική τηλεόραση, γιατί είδα αφθονία, η κατανάλωση υστερία και statushetsens Ελλάδα. Η ζωή ήταν ένα κόμμα με φθηνά δάνεια, Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα χρυσά μετάλλια και τη νίκη της Eurovision.

Τι θα μπορούσε να πάει τόσο άσχημα; Πώς θα μπορούσε η μικρή χώρα για να γίνει η αχίλλειος πτέρνα της ΕΕ και να παρέχει τις ανταλλαγές τρόμο του κόσμου; Ποιο είναι το πρόβλημα με τους Έλληνες;
(Μετάφραση Google) svt.se

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ
ή ΕΔΩ πατήστε για full screen (fullskarm)
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2012/01/svt.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: