Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Έτσι μας θέλουν.. Σκάστε και μη μιλάτε…

Προσέξτε πως στήνουν το σκηνικού εκβιασμού οι “τεχνοκράτες” της φαυλότητας…
 
Μας θέλουν όλους πρόβατα ή μάλλον γίδια (που λέει και ο ΠΠ)
 
Την Τετάρτη 4 Ιαν.2012, ο δήθεν πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τους κοινωνικούς φορείς.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε με τους προέδρους του ΣΕΒ, κ. Δ. Δασκαλόπουλο, της ΓΣΕΕ, κ. Ι. Παναγόπουλο, της ΓΣΕΒΕ, κ. Δ. Ασημακόπουλο και της ΕΣΕΕ, κ. Β. Κορκίδη.
Διαβάστε τώρα τι τους είπε….
πως στήνεται “η φάμπρικα του εκβιασμού” και το τεχνητό αδιέξοδο που δημιουργούν, παρουσιάζοντας την συνταγή της τρόικας (που και η ίδια έχει αποδεχθεί ότι είναι λάθος), ως μονόδρομο…
Προσέξτε τον επιχειρούμενο εγκλωβισμό και τα ψευτοδιλήμματα:
- Διάλογος χωρίς κόκκινες γραμμές
Ο πρωθυπουργός τόνισε προς τους κοινωνικούς εταίρους ότι «δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε» και «δεν μπορούμε να ξεκινάμε το διάλογο από τη βάση δεδομένων και αμετακίνητων κεκτημένων, διότι αύριο κινδυνεύουμε να μην έχουμε τίποτα».
- Θα πρέπει να δεχτούμε μειώσεις μισθών
“Πρέπει να δεχτούμε μια μείωση των εισοδημάτων βραχυπρόθεσμα, στο βαθμό που είναι αναγκαία για την ανάκτηση ανταγωνιστικότητας, και για την δημιουργία πρόσφορων συνθηκών για την αύξηση της απασχόλησης και της οικονομικής δραστηριότητας….Θα χρειαστεί να δεχτούμε περιορισμένες θυσίες για να αποτρέψουμε μια καταστροφική έκβαση, να δώσουμε λίγα προκειμένου να μην χάσουμε τα πολλά”.
Δεν έχουμε χρόνο για διαπραγματεύσεις
“Δεν έχουμε την πολυτέλεια για παρατεταμένες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Πρέπει να ολοκληρωθούν πολύ σύντομα”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδήμος.
Υ.Γ
Ας θυμηθούμε και ένα παλιό τραγουδάκι…
 
 
μέσω olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: