Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Έφθασε το τέλος του Παπανδρέου; - Το παρασκήνιο..!

Όσο ο Γιώργος ταξιδεύει, στην … έδρα του ετοιμάζονται πολλά. 
Όπως σας είπαμε και χθες βράδυ η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ βράζει, με αποκορύφωμα τη συνεδρίαση της Πέμτης! 
Θα δούμε..!
Η απουσία του Γιώργου λόγω των υποχρεώσεών του στη Διεθνούς Σοσιαλιστική, άφησαν ελεύθερο το έδαφος σε όσους βλέπουν πως το κενό που αφήνει δημιουργεί προβλήματα.
Σήμερα βρίσκεται στο Ισραήλ!
"Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου, θα μιλήσει στο 12ο   ετήσιο πολιτικό και οικονομικό Φόρουμ  «HERZILYA CONFERENCE»", όπως ανακοίνωσε η Ιπποκράτους!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν υπογραφές προκειμένου να υποστηρίξουν την άποψη Σκανδαλίδη, ότι ο υπάρχει κενό ηγεσίας στην Κ.Ο. και...

να αναδείξουν νέο αρχηγό κατά τη συνεδρίασή τους την Πέμπτη.
Ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να γνωρίζει τις προθέσεις, αλλά ίσως να μην περίμενε τέτοια «ανταπόκριση» και τέτοια οργάνωση από την πλευρά τους.
Γι αυτό στο περιθώριο των διεργασιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ο Γιώργος Παπανδρέου από τις Βρυξέλλες, είπε σε συνεργάτες του πως αυτός είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θέλοντας με αυτό το τρόπο να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τα όσα διαδραματίζονται στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει έτοιμος να συγκρουστεί αφού γνωρίζει ο ίδιος πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του... ετοιμάζουν εκπλήξεις, ακόμα και... κάλπες ώστε να τον οδηγήσουν στην έξοδο.
Δεν είναι τυχαίο πως η Ιπποκράτους είναι σε... απευθείας μετάδοση με την γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τα όσα συμβαίνουν στο... παρασκήνιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οργιάζουν οι φήμες για τα όσα ετοιμάζονται να συμβούν στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που συνεδριάζει την Πέμπτη.

Κάποιοι αγχώνονται ιδιαίτερα για το μέλλον του Γιώργου και του ΠΑΣΟΚ και ανασκουμπώνονται προκειμένου κατά τη συνεδρίαση να εκλέξουν νέο αρχηγό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ενδεχομένως, αυτός που θα εκλεγεί να έχει προοπτικές να αναλάβει και την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παπανδρέου αναμένεται να βάλει φρένο στο παρασκήνιο και φημολογείται, επίσης, ότι ο ίδιος θα επιχειρήσει να κλείσει οριστικά το θέμα με το «κενό ηγεσίας» στην Κ.Ο.

Στ.Νοβ.
parapolitika.gr