Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Όταν υπάρχει… στόχος. Και… όραμα


Είναι γεγονός πως το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε μέσα στην κοινωνία, επέφερε την ηθική και οικονομική κατάρρευση της χώρας, ειδικά οι χειρισμοί της τελευταίας διετίας, ήταν καταστροφικοί.
Έχει επέλθει δε τόση σήψη, που ούτε και οι πιο διεφθαρμένοι δεν εξυπηρετούνται και άρα αυτή η χώρα δεν κυβερνιέται ούτε με τους κλασικούς παλαιοκομματικούς όρους.
Πόσο μάλλον σήμερα, που η Ελλάδα βιώνει τη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική της κρίση και που χρειάζεται ανθρώπους με ταλέντο και ιδιαίτερη τεχνογνωσία.
Η ανικανότητα των κυβερνώντων, στη διαχείριση του μεγάλου προβλήματος της Ελλάδας είναι εμφανής και έχει αντίκτυπο στην ευημερία και κοινωνική συνοχή του τόπου...

Πολλοί αναρωτιούνται που θα βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι που θα μπορέσουν να συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου που είναι η ανάταξη της Ελλάδας.
Μέχρι να γίνουν εκλογές και να αποφανθεί ο λαός, για το ποιος είναι ο πιο ικανός για να οδηγήσει τη χώρα, στη νέα εποχή, μέχρι τότε, ας συμβουλευτούμε αυτούς που αποδεδειγμένα τα καταφέρνουν.
Οι ξένες μεγάλες εταιρίες ακόμη και κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας που θέλουν να προστατέψουν αλλά και να εξελίξουν, τα συστήματά τους, προσλαμβάνουν χάκερς, που έχει βεβαιωθεί και διαπιστωθεί η ικανότητά τους.
 Μερικές φορές έχουν βγει από τη φυλακή προκειμένου να εργαστούν για κάποιο εθνικό σκοπό.
Μήπως λοιπόν, οι υπουργοί «ειδικού σκοπού», επί των οικονομικών και ανάπτυξης, να συμβουλευτούν τους «επαγγελματίες» του κόλπου της Πινακοθήκης, που απέδειξαν πως όταν υπάρχει στόχος και όραμα με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο όλα μπορούν να επιτευχθούν.
Λέμε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: