Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Τζούλια κάνει 'κάστινγκ' υποψηφίων Βουλευτών της! - Κοσμοσυρροή...

Πρότυπο της η Θάτσερ

Αποφασισμένη να αντικαταστήσει τις προκλητικές μίνι φούστες και να καλύψει το αβυσσαλέο ντεκολτέ με κομψά ταγεράκια, αλλά και να αφήσει πίσω της την... καριέρα της στο τραγούδι και τα ερωτικά dvd για χάρη της πολιτικής, δηλώνει η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η πολυπράγμων «καλλιτέχνις» δηλώνει αποφασισμένη να ιδρύσει κόμμα και να διεκδικήσει τη ψήφο του ελληνικού λαού! 
Και αν κάποιοι ήδη την παρομοίασαν με την «Τσιτσιολίνα» που κατάφερε να μπει στην ιταλική Βουλή, η Τζούλια ...
αποκαλύπτει στο newsbomb ότι έχει άλλο πρότυπο.  
«Όνειρό μου είναι να γίνω η Θάτσερ της Ελλάδας. Θα είμαι σκληρή και σοβαρή, όπως εκείνη. Εξάλλου η Τσιτσιολίνα εξελέγη βουλευτής, ενώ εγώ θα ιδρύσω κόμμα», δηλώνει η Τζούλια μέσω στενού της συνεργάτη.
Και αν πολλοί γέλασαν στο άκουσμα της είδησης, ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου κατεβαίνει στην πολιτική, κάνοντας λόγο για «πυροτέχνημα» προκειμένου να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, η ίδια επιμένει, ότι θα πολιτευτεί. «Θα πάω στο Πρωτοδικείο και τον Άρειο Πάγο για να κατοχυρώσω νομικά το όνομα του κόμματός μου», μας είπε σε τηλεφωνική μας επικοινωνία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ονομαστεί «Το κόμμα του έρωτα, των αγανακτισμένων και των οικολόγων», ενώ θα έχει ως σήμα το πρόσωπό της! Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν επέλεξε τυχαία αυτό το όνομα για τον κόμμα που δηλώνει ότι θα δημιουργήσει. Είναι αγανακτισμένη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, δηλώνει οικολόγος καθώς ενδιαφέρεται για το περιβάλλον αλλά και φιλόζωος, ενώ όσον αφορά στον έρωτα μάλλον δεν χρειάζονται περισσότερες διευκρινήσεις...

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Τζούλιας
Τέσσερα ζητήματα είναι στις προτεραιότητες της «καυτής» ατζέντας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, εφ' όσον κερδίσει τη ψήφο του ελληνικού λαού. «Θα ζητήσω να επιστραφούν οι 600 τόνοι χρυσού που εκλάπησαν από την Τράπεζα της Ελλάδας, να καταβληθούν οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις, να γίνει κάθαρση και να δικαστούν όσοι έφαγαν από τα πακέτα Ντελόρ και άλλες ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, ενώ θα δώσω εντολή να γίνουν επενδύσεις όπου υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ελλάδα». Η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο της ρόλο και μάλιστα δηλώνει σίγουρη για την εκλογή της: «Αυτοί οι άνθρωποι (πολιτικοί) κατέστρεψαν τη χώρα οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά. Είμαι σίγουρη ότι θα μπω στη Βουλή και θα τα διορθώσω όλα αυτά».

Σε ξενοδοχείο το κάστινγκ για το ψηφοδέλτιο
Η δημιουργία νέου κόμματος από την Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μπει στην τελική ευθεία, σύμφωνα με την ίδια και τους συνεργάτες της. Μάλιστα προκειμένου να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές, σύντομα θα ξεκινήσει τις διεργασίες για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του κόμματος. «Ψάχνω νέους ανθρώπους μέχρι 30 ετών, που θα είναι μορφωμένοι και θα ενδιαφέρονται για την πολιτική. Θα επιλεχθούν αρχικά 300 άτομα και από αυτούς θα μείνουν οι 200, από τους οποίους θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο. Αναζητώ ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Το κάστινγκ θα το κάνω εγώ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας».
Αναμένεται κοσμοσυρροή...
apospasma

1 σχόλιο:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Εγω θα την ψηφίσω ! Πόσο πιό "πουτάνα" μπορεί να τα κάνει απ΄το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ ; Ψήφο στην Τζούλιααααααα