Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ανοικτή Επιστολή στο ΠΑΣΟΚ: "Οδεύετε στα μονοψήφια ποσοστά που σας αξίζουν!"

Το παρόν κείμενο αποτελεί μία ανοιχτή επιστολή προς το κόμμα που διατηρεί την πλειοψηφία στη Βουλή και το οποίο έχει κυβερνήσει την Ελλάδα κατά τα δύο τρία της περιόδου της Μεταπολίτευσης.
Οι ημέρες είναι ιστορικές τη χώρα μας:
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε μία σχεδόν «καταδικαστική» απόφαση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων
Να σημειώσουμε ότι δε θα αποτελέσει σταθμό στο θέμα της ονομασίας αυτής καθεαυτής, αλλά ανοίγει ένα πολιτικό θέμα σε μία εποχή που η Ελλάδα δε διαθέτει κυβέρνηση με πολιτική θέση επ’ αυτού…
Λίγο αργότερα συναντήθηκαν οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας για να αποφασίσουν το μέλλον της Ευρωζώνης
Έχοντας καταστρατηγήσει όλες τις ευρωπαϊκές αρχές περί ισοτιμίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που ίσχυαν ακόμη και για τις πιο αδύναμες χώρες, δύο ηγέτες που σε λίγους μήνες θα καταψηφιστούν, κατά πάσα πιθανότητα, από τους λαούς τους, ετοιμάζονται να αλλάξουν την Ευρώπη για πάντα!
Εξήγγειλαν αλλαγές συνθηκών, τις...
οποίες θα επιβάλουν στα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, μακρά λιτότητα για να μειωθούν τα ελλείμματα και φυσικά ξεχώρισαν την Ελλάδα ως μία «ειδική περίπτωση» βάζοντάς την στο περιθώριο αν δεν τα καταφέρει! Και δεν υπάρχει κανείς να ορθώσει το ανάστημά του, όσο μπορεί τουλάχιστον, για αποφάσεις που αφορούν τη χώρα μας όσο ποτέ άλλοτε!
Την ίδια ώρα χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχουν πρόβλημα διαβίωσης, αναζητούν τα συσσίτια του Δήμου και της Εκκλησίας για να επιβιώσουν.
Παράλληλα, κάποιες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι βγαίνουν σε εργασιακή εφεδρεία, ήτοι σε πρόωρη συνταξιοδότηση – με μειωμένες έως τότε αποδοχές – αναγκασμένοι επίσης, να αλλάξουν τη ζωή που εσείς τους υποσχεθήκατε ως αντάλλαγμα για την ψήφο τους.
Χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι αντιμετωπίζουν – άμεσα – το φάσμα της ανεργίας.
Οι νέοι και τα «καλά μυαλά» που διαθέτουμε θεωρούν ως μόνη λύση τη μετανάστευση.
Τα σύμβολα του life style, οι πολυφωτογραφημένοι γκουρού της ελληνικής μόδας, άνθρωποι που ζουν σε σπίτια και κυκλοφορούν με αυτοκίνητα που εμείς δεν ονειρευόμαστε καν, οι «μόνιμοι κάτοικοι» της Μυκόνου τα καλοκαίρια, καθώς και διάφοροι πρώην κραταιοί επιχειρηματίες, ειδικά της χρυσής εποχής του Χρηματιστηρίου, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη για οφειλές στο δημόσιο – κυρίως ΦΠΑ. 
Ποιος τους έδινε τόσα χρόνια φορολογική ενημερότητα
Ποιος τους κάλυπτε για να τα σπάνε στα μπουζούκια με χρήματα που θα έπρεπε να βρίσκονται στα κρατικά ταμεία; 
Γιατί τους πιάσατε τώρα που χρεοκοπήσανε οπότε «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος»;
Όλοι οι Διεθνείς Οίκοι – ακόμη και με σημερινές εκθέσεις τους – προβλέπουν στην καλύτερη περίπτωση ελληνική χρεοκοπία και στη χειρότερη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Έρχονται τα δυσκολότερα Χριστούγεννα της μεταπολεμικής ελληνικής ιστορίας και κάθε λίγα λεπτά καταφτάνει στα γραφεία μας μία ακόμη συνέντευξη κάποιου βουλευτή ή υπουργού του ΠΑΣΟΚ που δεν ασχολείται με τίποτα από τα παραπάνω…
Ασχολείται, όμως, με το θέμα που τον/την «καίει» πραγματικά: Με τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, την αντικατάσταση του πρώην πρωθυπουργού και της πιο καταστροφικής διακυβέρνησης στην ελληνική ιστορία με άτομα, τα οποία συμμετείχαν ενεργά σε αυτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια: