Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος είναι το “βαθύ λαρύγγι” της κυβέρνησης;



Από χθες το απόγευμα κιόλας, το Μέγαρο Μαξίμου θα όφειλε να έχει ξεκινήσει τη σχετική έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει και να χειριστεί… αναλόγως το κυβερνητικό στέλεχος το οποίο φέρεται να έχει προμηθεύσει το πρακτορείο «Dow Jones» με την… άβολη αλήθεια για την Ελλάδα, και την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε το έγκυρο πρακτορείο, το οποίο επηρεάζει εμμέσως τις οικονομικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, από τη στιγμή που οι ...
ειδήσεις τους συζητιούνται και καθορίζουν κατά ένα μεγάλο μέρος την ψυχολογία των αγορών, η σημερινή Ελλάδα είναι μια χώρα προ πολλού χρεοκοπημένη.
Διαβάστε και… μελαγχολήστε:   
«Δεν υπάρχει ανάπτυξη… Οι τράπεζες δεν δανείζουν… Η ανεργία αυξάνεται… Οι άνθρωποι ξοδεύουν μόνο για τρόφιμα… Η αγορά έχει στεγνώσει εντελώς… Το έλλειμμα κινείται πάνω από το 10%… Η ύφεση έχει υπερβεί το 6%».
Όλα τα παραπάνω φέρεται να τα έχει εξομολογηθεί στο πρακτορείο Dow Jones, υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος
Σε κάθε σύγχρονη πολιτισμένη χώρα, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, το συγκεκριμένο στέλεχος να είχε εντοπιστεί. Και θα είχε ήδη κληθεί να πληρώσει το τίμημα της πολιτικής και εθνικής ανευθυνότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: