Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

π.Νεκτάριος Μουλατσιώτης: "ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ένα πράσινο σκάνδαλο που ξεκίνησε επί Σημίτη"

"Ο Σημίτης εκβιάζε τον Εφραίμ!"

Με μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο newsbomb, o π.Νεκτάριος Μουλατσιώτης δίνει μια άλλη διάσταση στο πολύκροτο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη, έχει αλλού τις ρίζες του!
«Ο κ. Σημίτης, επί πρωθυπουργίας του, είχε καλέσει στο γραφείο του τον ηγούμενο Εφραίμ, όπου τον εκβίασε να συνηγορήσει και κατά συνέπεια να υπογράψει την μεταβίβαση οικοπέδων που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου».
Τόνισε ακόμα πως στόχος πίσω απ όλα αυτά είναι η Ελληνορθόδοξη εκκλησία καθώς η πατρίδα μας...
  «βρίσκεται υπό Γερμανική κατοχή πλέον, με αποτέλεσμα τον απόλυτο εξευτελισμό και την καταδυνάστευση του ελληνικού λαού» καθώς και ότι «υπακούει πιστά κάθε εντολή που λαμβάνει από την Αμερική και την Γερμανία».
Ο πατήρ Μουλατσιώτης ρίχνει τα βέλη του και κατά της δικαιοσύνης, λέγοντας πως «Δεν είναι ανεξάρτητη!»
Συγκεκριμένα, τόνισε πως: «Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αξιόπιστοι δικαστικοί με κύρος και προσωπικότητα. Ωστόσο, δεν τους αφήνουν να τελέσουν ορθώς την δουλειά τους, όπως για παράδειγμα οι οικονομικοί Εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να παραιτηθούν».
Υπογράμμισε πως «δεν μπορεί να κρίνεται ένοχος ο Εφραίμ χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως πολιτική ευθύνη. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο» και συμπλήρωσε: «Η ίδια η Βουλή αθώωσε όλους τους πολιτικούς που εμπλέκονταν στην εν λόγω υπόθεση. Είναι προφανές ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια».
Τις βόμβες τις αφήνει για το τέλος λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν από «ρουσφέτια βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ!»
O πατέρας Μουλατσιώτης χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό ως τον «μοναδικό ιθύνοντα νου της πολύκροτης υπόθεσης», ενώ αποκάλυψε πως: «Όλα ξεκίνησαν από ρουσφέτια που έταξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης και Γιώργος Πεταλωτής σε ιδιοκτήτες σπιτιών που είχαν χτίσει σε οικόπεδα που ανήκαν στη Μονή Βατοπεδίου».
«Οι περισσότεροι εκ των ιδιοκτητών ήταν ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ και ζήτησαν από βουλευτές και στελέχη του κόμματος να τους μεταβιβάσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας που ανήκαν στη Μονή. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, όπως η Μονή Βατοπεδίου δεν ισχύει η χρησικτησία» καταλήγει, αφήνοντας με σαφήνεια να εννοηθεί πως πρόκειται για ένα "πράσινο" σκάνδαλο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: