Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μια ωραία πρωτοβουλία για την Ελλάδα!

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η δημοσιογράφος, Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία  στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, δημιούργησε ένα νέο site για να ακουστούν και λίγο τα καλά της Ελλάδας.
Το greecelovers.gr φιλοξενεί απόψεις ξένων επώνυμων και μη για την Ελλάδα, όχι αυτών που την εγκατέλειψαν, αλλά των καλών της φίλων, όπως του Δανού δημοσιογράφου, Poul Smidt, ο οποίος δηλώνει …ερωτευμένος με την Ελλάδα:
«Πέρυσι αγόρασα ένα συμβολικό ποσό ελληνικών ομολόγων, ως «υποστηρικτής», και όχι ως επενδυτής.  Είχα σχεδιάσει ένα ταξίδι στην Αθήνα φέτος, κοντά στις 21 Απριλίου, αλλά οι στάχτες από το ηφαίστειο της Ισλανδίας ακύρωσαν την πτήση μου. Θα προσπαθήσω ξανά τον Απρίλιο του 2012 και σε αυτούς που γνωρίζω εκεί θα πω ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να φέρει τη δημοκρατία στο χείλος του γκρεμού, αρνούμενος να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες δημοκρατικά εκλεγμένες δυνάμεις».
Επίσης, ο Jamar Joseph από το Βέλγιο, θυμάται πόσο ωραία είναι τα ελληνικά νησιά που επισκέφτηκε, ενώ ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 2012, όπου θα επισκεφτεί την Κρήτη. 


Πηγή:Star / parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: