Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η ΔΑΚΕ καλεί τον Σαμαρά να φύγει από την κυβέρνηση

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Λ. Παπαδήμο και τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ και ΓΓ της ΓΣΕΕ. Καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση
Στην ανακοίνωσή του, την οποία υπογράφει ως Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και όχι ως Πρόεδρος της ΔΑΚΕ, ο κ. Ν. Κιουτσούκης κάνει λόγο για "τραγικό λάθος" όσων εμπιστεύτηκαν τον Ευ. Βενιζέλο και πίστεψαν ότι η αλλαγή πρωθυπουργού θα φέρει στην Ελλάδα καλύτερες ημέρες.
"Όσοι πίστεψαν, ότι η...
κυβέρνηση 'ειδικού σκοπού' θα περιοριστεί σε αυτά που συναποφάσισαν, προδόθηκαν τάχιστα", λέει μεταξύ άλλων.
Μάλιστα, αναφέρεται και στις αποζημιώσεις και τα αναδρομικά που ζητούν πρώην βουλευτές, "ξεφτιλίζοντας ακόμη περισσότερο τον θεσμό του Κοινοβουλίου".
Αναλυτικά η ανακοίνωση - δήλωση, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΔΑΚΕ.
"'Όσοι πίστεψαν ότι η αλλαγή Πρωθυπουργού, θα φέρει στην Ελλάδα καλύτερες μέρες, διαψεύσθηκαν γρήγορα!!!
Όσοι νόμισαν ότι η Κυβέρνηση “ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ” θα περιοριστεί σ’ αυτά τα οποία συναποφάσισαν, προδώθηκαν τάχιστα!!!
Όσοι εμπιστεύτηκαν τον Υπουργό Οικονομικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης ο οποίος είπε ΝΑΙ σε όλες τις απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ πρίν τη δημιουργία της Κυβέρνησης Παπαδήμου έκαναν τραγικό λάθος…
Οι Τροικανοί έρχονται στην χώρα μας, έχοντας στις βαλίτσες τους απαιτήσεις για:
α) Κατάργηση του κατώτατου μισθού της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
γ) Περικοπή συντάξεων, αποδοχών και εφάπαξ.
δ) Απολύσεις στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Και όλα τα παραπάνω είναι συμφωνημένα με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Ε.Κ.Τ. και σημερινό Πρωθυπουργό καθώς και με τους Υπουργούς της προηγούμενης Κυβέρνησης !!!
Το περίεργο είναι ότι στο ίδιο μήκος κόμματος κινείται και ο επί δυο θητείες πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος ξεπληρώνει…γραμμάτια, ζητώντας ουσιαστικά την κατάργηση της Δημοκρατίας (γιατί πιστεύει ότι οι εκλογές θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα) και συνέχιση της επί διετίας καταστροφικής πολιτικής εις βάρος των Ελλήνων.
Σ’ αυτόν τον ορυμαγδό των “ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ” και αφού η…συνήθεια του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δύσκολα κόβεται οι ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ που με περισσή ευκολία ψηφίζουν για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ, και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη…ξεφτιλίζοντας ακόμη περισσότερο τον θεσμό του Κοινοβουλίου!!!
Όλα τυχαία ; Δεν νομίζω…
Τελικά τα όσα επιβάλλονται από τους ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ και τα αποδέχονται οι “EΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ “ της Ελλάδας θυμίζουν ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!!!
Το ερώτημα είναι ένα:
Οι πολιτικοί της χώρας μας να αρέσκονται να τα υπηρετούν;
Αντέχουν να βλέπουν τα παιδιά στα σχολεία να λιποθυμούν από την πείνα;
Αντέχουν να… διοικούν ΕΘΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ;
Εάν δεν αντέχουν τι πρόκειται να πράξουν;
Εν κατακλείδι, ακόμη και εάν αποδεχθούμε την επαίσχυντη δήλωση Πάγκαλου ότι “Μαζί τα φάγαμε” οι πολίτες πληρώσαμε με το παραπάνω το μερτικό μας με την επιστροφή των μισθών και των συντάξεων μας στο 1994!!! Οι πολιτικοί που χειρίστηκαν τις τύχες του τόπου και ευθύνονται για όλα όσα συμβαίνουν πλήρωσαν τίποτε ; Μάλλον όχι.
Ας ελπίσουμε ότι πέρα από το… Πατριωτικό τους καθήκον έναντι της Ελλάδος θα ασκήσουν και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ τους καθήκον απέναντι στον ελληνικό λαό, γιατί από τα “Χριστουγεννιάτικα δώρα” των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ εμείς δεν θα πάρουμε".
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια: